99% mych her chodim pesky, takze se dostanu na buggy tak 1x za rok az za dva roky
Mam rad chuzi, je to jedna z hlavnich motivaci, proc hraju golf ....prochazka v peknem prostredi, po pekne trave, vycistit si hlavu a ujit par kilometru. Navic na buggy proste nepremyslim dostatecne o te dalsi rane, to mi jde jen pri chuzi - takze i kdyz nejaky usek prejedu na buggy, tak kdybych chtel hrat stejne soustredene, tak bych pak zase ten usetreny cas ztratil stanim nad mickem a premyslenim co dal
A jeste jeden duvod - strasne nerad si beru z bagu vic nez jednu hul, proste si pro kazdou novou hul jdu znovu do bagu - a kdyz hrac musi nechat buggy nekde na cesticce (ne vsude se smi jet na fairway nebo blizko ke greenu), tak to znamena si bud vzit vic nez jednu hul nebo riskovat, jestli tipnu tu spravnou (a pak jsem linej se vracet a vim, ze hraju se spatnou holi a to je hned prusvih v hlave, jeste nez ranu zahraju) - kdyz jdu pesky, mam bag u greenu nebo proste u sebe na fairwayi a vymena hole je rychla.
Existuji ale vyjimecne situace:
- kdyz je buggy z jakehokoli duvodu zdarma (treba v CGK) nebo na nejake soukrome akci, tak si ji beru taky (jednou jsem na Ostravici odmitnul, sli jsme ve trech, mel bych ji zadarmo a pekne jsem pak potrenoval polobehem do tech kopcu mezi jamkami, abych tu dvojici stihal..... ale zase, pekny trenink a ani mi to moc nevadilo, i kdyz v ten konkretni okamzik v prudkem kopci to cloveka trosku stve
- Na Kacove mi davali chvili buggy zdarma, i kdyz nemuseli (netrvali asi dva roky na dvojici z CGK, ted uz bohuzel trvaji) - a kdyz jsem tam byl treba vecer sam, tak bylo prijemne si to projet v klidu a v lete to kopcovite hriste nejit pesky ..... a kdyz jsem hral sam, tak mi to soustredeni i na buggy nejak lip slo (spis to bylo tim, ze jsem tam byl vetsinou opravdu sam, prede mnou nikdo, za mnou nikdo)
- povinne buggy na dovolene v zahranici jsem zazil jen 2x a na stejnem hristi (Tulum, Mexico) - a tam bylo takove vedro, ze jsem byl rad, ze muzu jet