Poslední
  Omezený přístup PRO NEPŘIHLÁŠENÉ uživatele
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky 2025 - UKONČENO

Stav
Uzamčeno.
Poznejte hřiště v ČR:
IMG_3353.webp

tahle poznávací hra je super v tom, že si všechny ty hřiště připomenu a třeba mě to naláká si tam někdy zajet znova,

netrpím, ale mám radost že to vím :)
Jsem na tom stejně. Radost když vím. Rád se nechávám inspirovat na hru tam, kde jsem ještě nebyl. Letos to vypadá na 5 nových osmnáctek a asi tři devítky ;)

Btw... Kdyby se nám všem chtělo, tak bych chtěl poprosit, kdyby třeba i u vyhodnoceni byl rok, kdy bylo foceno, pokud je to jiný rok než řekněme dva roky zpátky. Případně jestli dana fotka je pro toho, kdo ji dal spojená s nějakým pěkným zažitkem - jamka, celá hra, hřiště... :) Ne vždy je na to čas, ale někdy jo. A dodá tomu hřišti příběh a ještě větší upoutávku. 👍

Správná odpověď je Mariánské Lázně 11, bod získává @ulilee

A hned zdvihnu rukavici hozenou @requo Mariánky hraju každou rok a na této jamce řeším, zda hrát driver (hrozí voda či les), nebo konzervativně železy a třetí na grýn. Výsledek? Jakoukoli strategií to vždy po....☹️ Ale jamka nádherná a těch pár ran navíc mi radost nesebere 😉

Já to hraju driverem ale těch 150 m je v pohodě tam žádný aut nehrozí

Já jsem hrál Mariánky jen 2 x. A tu jamku jsem nejdřív vůbec nepoznal. Říkám si, to je nějaká Morava, tam toho mám odehráno málo a vypnul jsem se. Když jsem byl zase online tak jsem měl už po druhé nápovědě jasno. Asi je to tím zpětným pohledem od greenu. Dozadu se často nedíváme!😄

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom