Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem. Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.
Jsem na tom stejně. Radost když vím. Rád se nechávám inspirovat na hru tam, kde jsem ještě nebyl. Letos to vypadá na 5 nových osmnáctek a asi tři devítky
Btw... Kdyby se nám všem chtělo, tak bych chtěl poprosit, kdyby třeba i u vyhodnoceni byl rok, kdy bylo foceno, pokud je to jiný rok než řekněme dva roky zpátky. Případně jestli dana fotka je pro toho, kdo ji dal spojená s nějakým pěkným zažitkem - jamka, celá hra, hřiště... Ne vždy je na to čas, ale někdy jo. A dodá tomu hřišti příběh a ještě větší upoutávku.
Správná odpověď je Mariánské Lázně 11, bod získává @ulilee
A hned zdvihnu rukavici hozenou @requo Mariánky hraju každou rok a na této jamce řeším, zda hrát driver (hrozí voda či les), nebo konzervativně železy a třetí na grýn. Výsledek? Jakoukoli strategií to vždy po.... Ale jamka nádherná a těch pár ran navíc mi radost nesebere
Já jsem hrál Mariánky jen 2 x. A tu jamku jsem nejdřív vůbec nepoznal. Říkám si, to je nějaká Morava, tam toho mám odehráno málo a vypnul jsem se. Když jsem byl zase online tak jsem měl už po druhé nápovědě jasno. Asi je to tím zpětným pohledem od greenu. Dozadu se často nedíváme!