Já odevzdal zatím vždy. Ale dvakrát jsem vážně uvažoval o neodevzdání, obojí bohužel letos:
Letní turnaj Česká Lípa - zahrál jsem výsledkově nejlepší golf, co jsem kdy hrál, 86 ran, ale dost dobře jsem si uvědomoval, že to prostě není moje reálná a běžná hra, štvalo mě, že mi to zlepšilo HI a já velmi dobře věděl, že nejsem schopen toto číslo aktuálně nikde jinde zopakovat a ani se vzdáleně přiblížit a že se budu akorát trápit, což nakonec další výsledky ukazují. Pořád si myslím, že setup hřiště byl nastaven "příliš jednoduše" - vše vysekáno a úlevy od všeho. S kombinací, kdy to i jde je to vražedné.

Myšlenka ne neodevzdání byla, ale nakonec jsem odevzdal a ano, všechny další hry trpím. :-D
Turnaj Písek - tam jsem pro změnu hrál hrozně, po šesti jamkách jsem toho měl dost, nebavilo mě to a nedokázal jsem se nastavit do tréninkového módu. Kdybych tam byl sám a turnaj pak nevyhlašoval, tak se po devítce asi seberu a odjedu. Doteď mě mrzí vůči spoluhráčům ve flajtu (
@ligi a starší syn Fanda), že jsem jim nebyl soupeřem a ač jsem se snažil svoji neschopnost trefit fervej a zůstat mimo překážky nést statečně, moc mi to nešlo. Ale i to je výzva do dalších kol - prostě umět se s tím poprat a svým způsobem jsem rád, že jsem si tím prošel a už vím, jaké to je - hrát soutěžní hru, kdy vám nejde nic.