Molitorov pěkně hratelný, greeny trošku pomalejší, ale já mám v Molitorově na greeny v hlavně vysoký standard, teda ani ne tak co se týká rychlosti, jako hlavně vzhledu a takového toho luxusního vzhledu - na to je ještě třeba měsíc času, ale už teď je to na 90%. Tomu hřišti podle mě chybí už jen pořádné zavlažování (je mi jasné, že je to drahé) a má to prostě ambicí být opravdu super. Jen aby se trefili do správné cílové skupiny a s příchodem "lux aut", která už tam jsou vidět, neztratili díky postupnému zdražování starou dobrou členskou základnu, ale myslím, že ten provozovatel ví, co dělá a zatím k tomu přistupuje s rozumem. Každopádně mám dojem, že tam jezdí na golf i lidi, co by dřív nad Molitorovem ohrnovali nos. A to "písečné jezírko" na šestce mi teda vůbec nevadí, ty kameny jsou pěkné, trošku kýčovité to asi je, ale nemusí být všechny překážky stejné a pořád lepší, než třeba neupravená "voda". Trochu je mi záhadou, proč tam třeba nejde udělat nádrž na vodu, vždyť z toho kopce ji musí takhle unikat zásoba, když prší - a rezervoár vody tam asi nikde nemají.... na 14. jsem nedošel, ale ta bude vypadat asi podobně... prostě mně tahle změna určitě nevadí.