Jojo, u Martina, nově je ve Mstěticích. Potřeboval jsem železa a wedge. Martin přeměřil celou starou sadu (kmitání a průhyb), okomentoval, řekli jsme si co očekávám, kouknul na pár mých topinek, začal měnit závažíčka na hlavě, měnit shafty a gripy. Na shaftech má závit, takže se dá dát jakýkoliv shaft na jakoukoliv hlavu a hlavně na gripy má takovou vychytávku, se kterou dokáže měnit gripy na holi během minuty. Takže jsem vyzkoušel všechny typy gripů na shaftu, který mi vyhovoval. Času bylo habaděj, poprvé jsem tam byl 3 hodiny, pak 1 hodinu na doladění a 1 hodinu po předání, aby mi řekl co a jak. Takže žádná rychlokvaška.
Ptal jsem se i na dřeva a ty zatím necháme. Jen cca za měsíc, až si zvyknu na ty železa, vyměníme shafty (za pár kaček ze starých demo holí) a gripy, aby to sedělo do sady. A nový uděláme až třeba příští rok, až budu vědět co potřebuju k těm železům.
Nakonec to dopadlo takhle:
Železa - Hlavy KZG Tri-Tour 5-PW, shafty Shimada Constatn S a gripy Pure Pro Mid.
Wedge - Hlavy KZG XSC - 50°, 54° 58°
Všechny prodloužené o půl palce a na midsize gripech. Včera jsem byl poprvé trénovat a gramlavý ruce to nespraví, ale lítá to parádně a dá se s tím i hezky tvarovat.
BTW: Musím ti poděkovat, narazil jsem na ně díky tvému příspěvku