Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
proto mám raději tepláky na gumuPo svátcích obžerství včera první hra 2022 a rovnou turnaj. Postavím se na 1. tee, nápřah a... Knoflík u kalhot pryč. Takže předsevzetí jasné.![]()
Nesmíš do těch míčků tak řezatVčera bylo luxusní počasí na hru, bezvětří, teplo.
Skóre slabší - 87. Na desítce mi přišel drive nějaký krátký, pocitově trefeno dobře, no a další ránou železem sem zjistil proč
Je to jako když letí menší vrtulník, ten zvuk letícího míčku na dvě půlky.
Zobrazit přílohu 28312Zobrazit přílohu 28314Zobrazit přílohu 28315
Používej ProV1 - ty vydržíMám od října fitness trenéra se zaměřením na golf, takže to konečně nese ovoce![]()
Ještě snad CRIVITPoužívej ProV1 - ty vydrží
Na indooru už jsem rozkřápnul snad všechny značky. Jen ProV1 drží až do úplného „obroušení”
Drive 324 je ve stopách?Včera simulátorová liga v Motole, konec týmového utkání 1,5:1,5 - remíza, takže dobrý. Jsem rád, že se stabilizovaly drajvy. Přes zimu pracuji na swing speedu a od konce sezóny jsem se dostal cca na +30m total. Herně je to super, sledovat jak se člověk prodloužil a hraje PW 160m, ale mělo to i stinnou stránku v podobě nepřesnosti, když to nesedne, tak je to opravdu brutální ústřel. Ale moje motto je - lepší 300 v lese, než 200 na fervejiprostě chlapské ego. Do konce sezóny bych chtěl dát stabilní swing speed 125mph a ball speed 180mph. Tady malá ukázka povedeného drajvu.
Zobrazit přílohu 28368
v palcíchDrive 324 je ve stopách?![]()
Jestli místní experti dokáží odhadnout co to je za míček?? Začerněn názevPoužívej ProV1 - ty vydrží