- HI (HCP)
- 22,5
Už jsem to pochopilja urcite pujdu![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Už jsem to pochopilja urcite pujdu![]()
Teda pokud jde o mě, tak já si to líbit nenechám. Ač jsem nefotič, tak v neděli sem vložím foto z BelekuFuj, to je zase čirá provokace!![]()
Ta báseň, kterou jsi na moji hru složil, ale nebyla ze slov, která by mému sluchu lahodila.První turnaj sezóny v Hořehledech. Kryogolf který nebyl moc kryo, ale krásný zaván jara. S mojí @kristyna jsme si letošní poprvé hezky užili a startovní pole jsme jistili spolehlivými zadními pozicemi. A zjistil jsem při zápisu výsledků, ze mám blokaci od cgk, takže nejsem ani ve vysledovce... holt, pod svicném tma.
Prima den na golfu, dnes. Jeden par mi padl, já jsem moc spokojený a Tynce to litalo jedna báseň.
Zobrazit přílohu 6519
Tak skladba stromů a keřů jo?Ta báseň, kterou jsi na moji hru složil, ale nebyla ze slov, která by mému sluchu lahodila.
Byla to baseň o tom, jak bych měla hrát turnaj, kde kdy stát, kterou hůl použít, jak méně zdržovat atd.
Jen upřesnuji pro ostatni, posledni jsem nebyla, ale skoro posledni.[emoji5]
Vyšlo počasí, fajn lidi ve flajtu s nami šli, takže přijemny den. Byla to prvni hra v tomto roce.
Ješte poznatek z Hořehled. Velice se mi libi skladba stromu a keru, ktere na hristi jsou, jsou velice rozmanite a vytvari krasne kompozice[emoji5]
Pochopil jsem správně, že to byly rady na hřišti od protihráče?Ta báseň, kterou jsi na moji hru složil, ale nebyla ze slov, která by mému sluchu lahodila.
Byla to baseň o tom, jak bych měla hrát turnaj, kde kdy stát, kterou hůl použít, jak méně zdržovat atd.
Tak jestli se posuzuje hra podle zraneni a roztrhanych tricek, tak jsem hrala skvele☺
Báseň byla slozena az v aute na ceste domu☺Pochopil jsem správně, že to byly rady na hřišti od protihráče?![]()
Podle toho se posuzuje max. tak vhodnost rostlinstva pro golfové hřištěTak jestli se posuzuje hra podle zraneni a roztrhanych tricek, tak jsem hrala skvele[emoji5]
To už nezachráníš...Báseň byla slozena az v aute na ceste domu☺
tam jsou hezke greeny vzdy, protoze uz nekolik let to podle me nevidelo aerifikaci proto jsou plne vody kdyz trosku sprchneTak letošní první hra, Molitorov, posunuté starty o cca 50 minut.. Po první jamce obalené boty i kola hlínou.. Co mě překvapilo byly velmi hezké greeny.. A jinak jsem hrál tužku ale radostně..![]()
tam jsou hezke greeny vzdy, protoze uz nekolik let to podle me nevidelo aerifikaci proto jsou plne vody kdyz trosku sprchne
mozna jsem to spatne vyjadril, voda na greenech stoji, pokud je po desti nebo po zimeMoc nechapu - aerifikace ma mimo jine prave rozrusit povrch greenu tak, aby voda do greenu snaze pronikala. Pokud se nedela, greeny vodu naopak hure prijimaji...