Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Golfista, radost pohledět

• Autor vlákna Autor vlákna Dana
  • Založeno Založeno

Dana

Guru fóra
Jméno
Dana
Klub
Česká Lípa
HI (HCP)
32,7
Pro všechny opomíjené členky 19. jamky. Konkurenční vlákno k okatým golfistkám světa. Vážené a milé golfistky očekávám vaše oblíbence, ať má oko na čem s potěšením spočinout. Přidávám můj aktuální tip. Lee Slattery. ;)
Lee+Slattery+Jz6_rZJ2Mf_m.webp
Lee+Slattery+BMW+PGA+Championship+Day+1+iVqqewzw414l.webp

Á ty jsi Dani super, že jsi to vlákno založila!;):D

No fotku manžela (můj golfista radost pohledět) sem dát nemohu...tak aspoň Keegan Bradley...ne že by byl vyloženě hezkej, ale ty OČI!
27922.4.jpg

Á ty jsi Dani super, že jsi to vlákno založila!;):D
Tak sem s něčím na koukání :D ať ti místní diskutéři vidí, že se nedáme.

No fotku manžela (můj golfista radost pohledět) sem dát nemohu...tak aspoň Keegan Bradley...ne že by byl vyloženě hezkej, ale ty OČI!
27922.4.jpg
Taky beru :D, charisma má.

A Phila Mickelsona prostě žeru...je mi neskutečně sympatický a jeho krátká hra! Bože!
philmickelson_crouchLarge.jpg

A co Jordan?
Spieth%20020

Tomu bych asi i mohla dělat maminku...kruci...no jasně, vždyť je stejně starý jako můj nejstarší syn:eek:

A Phila Mickelsona prostě žeru...je mi neskutečně sympatický a jeho krátká hra! Bože!
philmickelson_crouchLarge.jpg
Tak toho zrovna nemusím, ani nevím proč. ;)

A co Jordan?
Spieth%20020

Tomu bych asi i mohla dělat maminku...kruci...no jasně, vždyť je stejně starý jako můj nejstarší syn:eek:

Tak tohle taky není zrovna můj typ, moc slušňák. :D
A že bych všem, na který se ráda koukám, mohla dělat maminku mi ani moc nevadí. :p

Ještě jeden na dobrou noc . Jason Day. Já na ty bloňďáky moc nejsem. :)
Jason+Day+Farmers+Insurance+Open+Final+Round+FUveOzUQ1Drl.webp

Bude to různorodé, evidentně máme úplně rozdílný vkus. Zrovna Jason je na mě až příliš exotickej...:rolleyes:
Perfekt, nebudeme se o ně prát. :cool:

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom