Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak sem s něčím na koukání ať ti místní diskutéři vidí, že se nedáme.Á ty jsi Dani super, že jsi to vlákno založila!
Taky beru , charisma má.No fotku manžela (můj golfista radost pohledět) sem dát nemohu...tak aspoň Keegan Bradley...ne že by byl vyloženě hezkej, ale ty OČI!
Tak toho zrovna nemusím, ani nevím proč.A Phila Mickelsona prostě žeru...je mi neskutečně sympatický a jeho krátká hra! Bože!
A co Jordan?
Tomu bych asi i mohla dělat maminku...kruci...no jasně, vždyť je stejně starý jako můj nejstarší syn
Ale jo. Když bude nejhůř, tak se bude taky hodit.Já
Fakt? Volně k použití?Můj benefit, oproti ostatním, je dostupnost... [emoji41]
Bude to různorodé, evidentně máme úplně rozdílný vkus. Zrovna Jason je na mě až příliš exotickej...Ještě jeden na dobrou noc . Jason Day. Já na ty bloňďáky moc nejsem.
Zobrazit přílohu 2053
Dostupnost?Můj benefit, oproti ostatním, je dostupnost... [emoji41]
Perfekt, nebudeme se o ně prát.Bude to různorodé, evidentně máme úplně rozdílný vkus. Zrovna Jason je na mě až příliš exotickej...
Tak to bych bral @doktordeeBude to různorodé, evidentně máme úplně rozdílný vkus. Zrovna Jason je na mě až příliš exotickej...
Občas ti ho půjčím. Že seš to ty.Tak to bych bral @doktordee