Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Členství na rok 2023, kde zakotvíte?

Členství na rok 2022, kde zakotvíte?

  • Plánuji změnu - jiné

    Hlasy: 0 0,0%
  • Jiné (upřesním ve vlákně)

    Hlasy: 0 0,0%

  • Hlasovalo
    54

requo

Guru fóra
19.jamka
Jméno
Michal
Přijmení
Šatal
Klub
Hořehledy
HI (HCP)
+- 17
Navazuji na loňské téma "Členství na rok 2022, kde zakotvíte?". Už i letos se nám to blíží, objevují se nabídky a pro mnohé začínají úvahy, kde zakotvit pro příští rok. Dokonce se už v některých vláknech o tom i bavíme. Připojuji doplňkovou anketu, ale více než kde jinde se bude hodit osobní komentář. Jestli zůstat na místě, případně se posunout, nebo přidat nějaké zajímavé nedomovské členství. Tipy, osobní přístup a doporučení vítáno. Kde co nabízí, co nejde odmítnout? Zvednete kotvy a posunete se dál jinam? Preferujete pro sebe i na příští rok virtuál či kameňák, případně jiné možnosti (a proč)? ;)
 
Asi půjdu do standartu, ikdyž virtuální nemusí být také od věci.
Problém spíše je, že u nás na východo-východě, asi moc takových virtuálních členství není.
Uvítal bych od vás nějaký tip těchto virtuálních členství na Moravě.
 
Těžko se vyjadřovat, když neznám ještě podmínky toho mého domovského virtuála. Ale dlouhá léta jsem u virtuálů a asi to tak bude i nadále. Rozhodovat bude aktuální nabídka, zřejmě Bestgolf + ČGK
 
Terezín, plus dokoupím CGK, až nebudu línej si přečíst, jak to vlastně funguje, páč mi to na první dobrou přijde hrozně nepřehledný
ČGK je v pohodě a funguje bez problémů. Třeba Bestgolf byl ( v současnosti už tam nejsem tak nevím ) mnohem složitější. Jenom jsem přesvědčen, že ČGK zdraží jak typy členství, tak dokupy. Koneckonců to dělá každoročně. Jen jde o to o kolik!:(
 
Čekám, s čím přijde Natland ve Vinoři. Zda bude mít i své vlastní členství či jen kombinaci se Zbraslaví.
Ale zatím ticho po pěšině 🤷‍♂️
 
Asi půjdu do standartu, ikdyž virtuální nemusí být také od věci.
Problém spíše je, že u nás na východo-východě, asi moc takových virtuálních členství není.
Uvítal bych od vás nějaký tip těchto virtuálních členství na Moravě.
Bohužel na Moravě nic není. Kravaře mají celkem slušné reciprocity, ale stále to není ono. Bohužel něco jako ČGK tady schází.
 
Já určitě zůstanu u ČGK, na můj způsob "golfování" + místo bydliště je to pro mě supr........jen se budu rozhodovat jaký typ členství, a to na závisí na tom, jak zdražej členství a dokupy..
 
Nejspis CGK, funguje vyborne a zadne boje o mista nejsou. Snad nezdrazi nebo ne moc, pak bych musel zvazit nejaky klub v okoli. Letos jsem mel i rocni clenstvi v Ceskem Krumlove a muzu doporucit pro ty, ktery travi dost casu v jiznich Cechach treba sluzebne nebo na dovolene...
Jeste k CGK - pokud vim, tak loni rocni clenstvi zdrazili, ale dokupy zustaly na stejnych cenach (tam je treba vybirat, nevyplati se vsechny)
 
Já dnes koupil na Loretě opět Swing plus za 4 tis. Je v tom 4x 18 j. s tím, že ve všední dny se to dá půlit na 9 j., což hodně využívám. A k tomu mi dali ještě voucher na dalších 9 j.

Zbytek se snažím chodit na levnější hřistě, možná ještě popřemýšlím o tom ČGK...
 
Ja vyjma Hoře, které máme kousek od chaty a kde mě baví i 100% reciprocity, určitě i zmíněné čgk jen a čistě na dokupy. Pro Pražáka se to prostě sem tam hodí. Snad to bude fungovat i příští rok.

Přikládám pro představu hrubý výpočet, jak to u mně bylo s dokupem letos, lehké porovnání s běžnými cenami různých hřišť. Jasně, asi bych to měl levnější i díky jiným reciprocitám - ale určitě jsme na tom neprodělal. Jedna hra (celkem 11 z dokupů den předem) mě tak vyšla z pohledu fee v průměru na 527 Kč - mix týden, víkend, devítky i 18j. Úspora oproti ceníkového feev součtu asi 40%.

cgk.png
 
Upraveno:
Bohužel na Moravě nic není. Kravaře mají celkem slušné reciprocity, ale stále to není ono. Bohužel něco jako ČGK tady schází.
ČGK sice využívám víc na hřištích v Česku, nicméně i na Moravě se mi často vyplatí při hře na Kořenci nebo v Olomouci.
 
Jako v Olomouci je nabídka pro ČGK dobrá a párkrát jsem využil, ale pro mě z Ostravy je to už moc z ruky.
 
Máte někdo zkušenosti s gcdavis.cz? Kdyby to fungovalo, tak za 13T můžeš hrát neomezeně na 10 hřištích. Tak bude asi háček...
 
Háček je ten, že máš denně omezený počet hracích míst. Kamarád to má ale on hraje v týdnu, tak se dostane vždycky.
 
Tak já hraji v podstatě jen v týdnu, tak to by mohlo být dobré. Uvidíme, co vymyslí na příští rok...
 
Máte někdo zkušenosti s gcdavis.cz? Kdyby to fungovalo, tak za 13T můžeš hrát neomezeně na 10 hřištích. Tak bude asi háček...
Co jsem se bavil s lidmi, kteří to mají, tak je to úplně v pohodě. Víkend objednávají tak 3-4 dny předem, ale samozřejmě záleží kam (v Molitorově je to bez limitu). V systému to jde ale přehledně vidět, takže když vidím, že se to plní, tak vím, že to musím objednat dopředu a modlit se za počasí. Ale tohle je řekl bych všeobecné riziko virtuálů.
S kámošem jsme do toho chtěli jít letos, ale nakonec jsme zjistili, že nemůžeme. Předseda klubu v Molitorově je totiž tím, kdo je za Davisem, takže kvůli konfliktu zájmů, aby lidi nepřecházeli z jednoho klubu do druhého, to vymysleli tak, že kdybychom přešli z Molitorova do Davis, tak bychom museli rok platit fee v Molitorově, i přesto, že jinak to má Davis zadarmo. Vzhledem k tomu, že Molitorov máme nejblíž a hrajeme tam velmi často, tak jsme to zamítli. Je možné, že to letos budeme zvažovat znovu i za cenu toho, že budeme holt rok bez Molitorova.
 
Ja asi zustanu u dokupu s CGK. Zajimalo by me jen kolik stoji letos dokup s PGK do Berovic v tydnu, pokud nekdo ma? Diky.
 
Swing plus na Loretě a podobná nabídka od Černého Mostu, kde u obou to jde rozdělovat na devítky, vypadá docela zajímavě. Já hraju tak 90% mých her jen devítky, tak je to celkem lákavé... asi to zvážím jako doplněk k ČGK, kde teda zatím nejsou ceny na 2023, tak uvidíme, jak to dopadne.
 
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom