Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Golf.cz Valná hromada PGAC 2024

Jamka R. Reader

Admin
19.jamka
Robot 19.jamky
Valná hromada PGAC 2024 (Golf.cz)

(pga.cz) Dne 20. ledna 2024 se konala Valná hromada Profesionální golfové asociace hráčů a učitelů golfu v České republice. Tato událost proběhla už podruhé v prostorech stavby roku v komunitním centru v kostele Krista Spasitele na Barrandově v Praze.

Prezident PGAC Jan Mergl zahájil a řídil jednání, přičemž přivítal prezidenta ČGF Vratislava Jandu, čestného člena Ivana Paggia. Přítomné členy seznámil s programem Valné hromady. Představenstvo pak prezentovalo svou činnost za rok 2023 a oznámilo odchod šesti členů a příchod šesti nových. Za zmínku stojí proběhlá jednání s ČGF, získání nejvyšší vzdělávací certifikace PGA Professional Level, Ocenění Five Star pro Tomáše Gryce, vytvoření mapy trenérů, zahájení činnosti programové rady PGA C, akvizice sídla, vytvoření grantového systému a vstupních podmínek do vzdělávacího systému PGA C.

V současné době má PGA C 289 členů. Lukáš Tintěra hospodář a ředitel STK přednesl zprávu za hospodaření, kde se organizace dostala do mínus z důvodu akvizice sídla PGA. Tintěra přednesl vítěze turnajů a žebříčků ze všech aktivit PGA.

Předseda disciplinární komise Ondřej Trupl přednesl činnost celé komise, která se zabývala třemi podněty.
Ředitel vzdělávání Tomáš Gryc prezentoval zprávu o vzdělávání a seminářích. PGA C má tři nově plně kvalifikované profesionálů, mezi nimiž jsou Lubor Bílek, Ladislav Břeska a Marek Siakala. Gryc rovněž představil program výuky a seminářů na rok 2024.

Barbora Barcalová členská představenstva a jednatelka PGAC Service Marketingu přednesla zprávu o činnosti a plán turnajů na rok 2024 hovořila o nově vzniklé apprentice tour a mistrovství na jamky.

Lukáš Tintěra informoval o mediálních aktivitách PGAC v roce 2024. Články v Golfových novinách, soc. sítě espresso s prezidentem, nová výuková videa. Zprávu o projektu Začni s golfem přednesla Markéta Klosová a doplnila informace o interaktivní mapě. Tintěra pokračoval v benefitech pro členy a zprávu zakončil plány na rok 2024.

Vznikla diskuze ohledně trenérů golfu ČGF, kdy Viktor Janošík u schvalování rozpočtu narazil na toto téma. Viceprezident Roman Svoboda podal návrh na hlasování pléna o tom jestli se má PGA C nadále podílet na výchově těchto trenérů. Většinově bylo rozhodnuto, že se PGAC bude i nadále podílet na výchově trenérů golfu ČGF. Rozpočet na rok 2024 byl přijat a členské příspěvky na rok 2025 budou 10.500,-Kč.

Bylo oznámeno nové sídlo PGAC v Berouně.

Během události byli oceněni:
Vítěz Order of Merit – Jiří Zuska
Vítěze Order of Merit – Klára Davidson Spilková
Výroční cena PGAC – Oldřich Nechanický
Student roku – Marek Siakala
Trenér roku – Pavel Nič Jr.
Profesionál roku – Kristýna Napoleaová
Master Professional – Ondřej Trupl – přijat hlasováním valné hromady
Síň slávy: Hanuš Goldscheider, Miroslav Němec, Petr Němec, Tomáš Teissing​

Novými členy PGA C se stali: Jan Červenka, Marek Zvonček, Jaroslav Krčmář, Natália Marinkovová, Vojtěch Pavelka, Jiří Zuska.


The post Valná hromada PGAC 2024 appeared first on Golf.cz.

Pokračovat ve čtení...
 
Čestný člen Ivan Paggio ??? :mad::mad::mad: To je výsměch golfu nebo co?? Tenhle "hodný dědeček" co každý rok okukuje mladé kočky pod hlavičkou Miss Golf (tahle šaškárna nemá nic společného s golfem, jde jen o to předhodit do společných flightů mladé golfistky sponzorům, kteří pak tuto podívanou štědře oceňují) by měl mít trochu sebereflexe !!!! Bože můj :vomit::vomit:
 
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom