Sezóna ještě daleko, pojďme si společně zavzpomínat na Tři česká hřiště, která nás v roce 2018 oslovila.
Ať už mile či nemile. Pro mě to loni byly:
Pár fotek, co jsem k tomu vyhrabal:
Ať už mile či nemile. Pro mě to loni byly:
- Grabštejn - návrat po dvou letech? Velká osmáctka, naprosto pohodová atmosféra, klid. Parádně složený flajt, @HonzaS a @RobertSlajs. Pecka to byla. Neměl já tam birdíka? :-D To hřiště hrozně vyrostlo od dob akademické devítky. Nu, je to vidět, na Grabštejně to prostě žije.
- Ostravice - asi zatím to top hřiště, které jsem navštívil. Birdík na dvojce (ještě pár let a budu jich mít stejně jako @JanKostalCZE za jeden týden). Líbilo se mi hřiště, ta panorámata byla nezapomenutelná. V rámci podzimního výletu s @mkopcak, přifařil se k nám však @Francovka. Slabší driving - ale pro ty, co to umí, netřeba.
- Semily - to je prostě něco neuvěřitelného. Doteď si pamatuji ten zážitek, když jsem stal na odpališti dvojky a proti mě přímo šel další flajt... neuvěřitelně seskládané jamky. Ale je to nezapomenutelné, to jako jo. Díky @HonzaS za to, že si nás tam s Fandou vzal.
Jako hustý, křížení jamek, ikonicka osmička, dvakrát přes řeku, dohromady jeden par padl. Furt se z toho nemohu vzpamatovat. Všichni jeden skrt - ale taky spousta povedených ran.
- a ještě jedno Karlovy Vary - Olšová Vrata - s @Marklar - hra těžká - target golf. Krásné lesní hřiště, ze kterého na mě dýchla historie. Tam jsem byl hodně rád, že jsem odolal pokušení nebrat dlouhé hole do ruky. Všude les. A taky jsem poprvé viděl u jiného flajtu, že míček se dá v lese hledat i s pomocí buginy.
Pár fotek, co jsem k tomu vyhrabal:

Upraveno: