Překvapilo mě
Šilheřovice - neuvěřitelná změna proti mé návštěvě cca před 5ti lety, vylepšené úplně vše, zrekonstruovaná restaurace se super jídlem, recepce s úsměvem....
Olomouc - tady se přidám k
@HonzaKulig - každý rok to jde nahoru, všechno vysoký standard, ikdyž tomu místní podmínky ne vždy přejí
Kunětická hora - po přenormování je Kuňka určitě výrazně hratelnější, na dobré kvalitě ploch se nic nezměnilo a co mile překvapilo, to byla skvělá kvalita kuchyně (s tou obsluhou už to není tak skvělé, ale ani tristní, jako to bývalo)
Stálice
Ostravice - velmi dobrá kvalita, skvělý maršál, trochu zmatečný přístup recepce a restaurace si hraje na něco, na co nemá - ale hřiště a okolí to vynahradí
Telč - již několikátý rok je hřiště lepší a lepší, služby úplně stejně - po změně nájemce před pár lety se to obrátilo k lepšímu a od té doby výrazný nadstandard
Kotlina Terezín - jsou prostě devítky, které mají svůj slušný standard a ten si drží - a to je přesně Terezín s layoutem na maximu možného, slušnou kvalitou, dobrými službami i jídlem....
Zklamání
Terasy Ústí nad Labem - za mě nejhorší kvalita FW, kterou jsem na běžné české 18ce zažil, jamka 11 prakticky nehratelná - a to mám Ústí rád, takže doufám, že to snad byla výjimka související se změnami v tomto roce (restaurace už se změnila výrazně k lepšímu...)
Čeladná - kvalita ploch absolutně neodpovídající renomé i ceně, a že by se to někde snažili zohlednit, např. nějakým upozorněním, slevou, tak to ani náhodou a není to moje první podobná zkušenost