Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Určitě dej vědět. Děkuji.Jedu tam první týden v červnu, hotel Stupka, pár set metrů od hřiště.....jestli to není pozdě, mohu pak podat podrobné info o hotelu i hřišti![]()
Nejsem!.......jedu teď v neděliTak nakonec jsme vybrali na naši letní týdenní dovolenou Chatu Tále, dům horské služby. Cenově to vyšlo docela příhodně, recenze na bookingu taky vycházejí fajn a dle slov kamaráda, co tam byl, je to tam prý naprosto ok - že přece nebudeme stejně furt sedět na hotelu a restaurace na večeře přímo v chatě... a hotel Stupka byl už plný. Tak taky pak pošleme echo.
Chata Tále - Booking (mobilní verze - levnější ceny): https://www.booking.com/hotel/sk/chata-tale.cs.html, 6 nocí se snídaní pro 3 dospělé a 1 dítě v létě cca 21.000 Kč.
@ligi - už tam jsi? :-D Pošli report a zajdi na jídlo i do té "naší" chaty, měla by být jen kousíček a pokud nebudou vařit skvěle, tak si vymysli, že jo! :-D
Ahoj. Hotel jsi vybral dobře. Byl jsem tam teď o víkendu a spokojenost. Hotel po rekonstrukci a výborné snídaně.Tak nakonec jsme vybrali na naši letní týdenní dovolenou Chatu Tále, dům horské služby. Cenově to vyšlo docela příhodně, recenze na bookingu taky vycházejí fajn a dle slov kamaráda, co tam byl, je to tam prý naprosto ok - že přece nebudeme stejně furt sedět na hotelu a restaurace na večeře přímo v chatě... a hotel Stupka byl už plný. Tak taky pak pošleme echo.
Chata Tále - Booking (mobilní verze - levnější ceny): https://www.booking.com/hotel/sk/chata-tale.cs.html, 6 nocí se snídaní pro 3 dospělé a 1 dítě v létě cca 21.000 Kč.
@ligi - už tam jsi? :-D Pošli report a zajdi na jídlo i do té "naší" chaty, měla by být jen kousíček a pokud nebudou vařit skvěle, tak si vymysli, že jo! :-D
Ahoj. Hotel jsi vybral dobře. Byl jsem tam teď o víkendu a spokojenost. Hotel po rekonstrukci a výborné snídaně.
Hřiště je pecka. Ve výborné kvalitě a hratelné, bez záludností. Zařadil bych ho do TOP 5 hřišť, které jsem hrál (bylo jich 65). Akademku jsem nehrál, ale vypadala taky pěkně.
Na prvním odpališti jsem dostal telefonní číslo, kdybych potkal medvěda a mohl jsem vyrazit. Zobrazit přílohu 36178
To je jížní strana Chopku.:-D Super, to doma všechny uklidní. Moc se těšíme, Snad to tam bude fajn i v létě, věřím, že jo.
Btw. co to je JUH? Já jen, aby to nebyla nějaká jednotka bránící medvědy proti golfistům!![]()
Já to četl jako "v případě sponzorování medvěda" a řikal sem si zřejmě slušnej oddílTo je jížní strana Chopku.![]()
Vy si z toho děláte všichni prdelTen medveď je maršál.
Tak jsem provedl včera "hloubkovou kontrolu".........Bakalář za 2,50 je 10%, 12% je za 2,80...a pít se dá, zkusil jsem 3 kousky