Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosím připomeň se mi zkraje ledna s tím srazíkem, abychom předešli tomu, že to vypustím z lebkyDíky všem co v předvánočním shonu na chvíli dorazili. V drobném počtu 4 statečných jsme zbytek patřičně pomluvili. V pořadí mrtvoly, omluvenkáře, sabotéry.
Zopáknem v lednu, bude klidněji.![]()
Díky všem co v předvánočním shonu na chvíli dorazili. V drobném počtu 4 statečných jsme zbytek patřičně pomluvili. V pořadí mrtvoly, omluvenkáře, sabotéry.
Jo, bylo to fajn, už dlouho jsem si takhle pěkně nezapomlouval. Hned se cítím lépeDíky všem co v předvánočním shonu na chvíli dorazili. V drobném počtu 4 statečných jsme zbytek patřičně pomluvili. V pořadí mrtvoly, omluvenkáře, sabotéry.
Hlavně ne ve středu!!!Díky všem co v předvánočním shonu na chvíli dorazili. V drobném počtu 4 statečných jsme zbytek patřičně pomluvili. V pořadí mrtvoly, omluvenkáře, sabotéry.
Ja si rikal, proc cely vecer skytam. A vy jste na me mysleliJo, bylo to fajn, už dlouho jsem si takhle pěkně nezapomlouval. Hned se cítím lépe![]()
Ja si rikal, proc cely vecer skytam. A vy jste na me mysleli![]()
Jo, bylo to fajn, už dlouho jsem si takhle pěkně nezapomlouval. Hned se cítím lépe![]()
Ja si rikal, proc cely vecer skytam. A vy jste na me mysleli![]()
No, i tak se to dá říct.![]()
Jóóó na zkušenosti se těšíme. Malinko mám obavy, aby se mi tam Robert s Lukášem neutrhli ze řetězu. Všichni si pamatujeme jejich oblibu pokoje č.5 na Kuňce. V Beleku pravděpodobně pokoj 5 nebude k dispozici ale je tam ultra all inclusive, tak jsem zvědav jak to ukočírujem
Já bych tomu nechal volnej průběhJóóó na zkušenosti se těšíme. Malinko mám obavy, aby se mi tam Robert s Lukášem neutrhli ze řetězu. Všichni si pamatujeme jejich oblibu pokoje č.5 na Kuňce. V Beleku pravděpodobně pokoj 5 nebude k dispozici ale je tam ultra all inclusive, tak jsem zvědav jak to ukočírujem![]()
No a už máme vnořenou soutěž. Kdo nás první dostane na 5-ku, vyhrálJá bych tomu nechal volnej průběhPokoj č. 5 tam bude určitě taky a my se seznamujeme rychle
![]()
No a už máme vnořenou soutěž. Kdo nás první dostane na 5-ku, vyhrál![]()
Pokud bude zájem, můžem podávat denní hlášení. A máme další vnořenku. Budem se střídat v hlášení a následně bude ustanovena komise, která rozhodne, čí hlášení bylo nejpřínosnější.A bude přímý přenos? Nebo aspoň denní zpravodajství?
S obrazkamaPokud bude zájem, můžem podávat denní hlášení. A máme další vnořenku. Budem se střídat v hlášení a následně bude ustanovena komise, která rozhodne, čí hlášení bylo nejpřínosnější.![]()