- Jméno
- Jiří
- Přijmení
- Bolehovský
- Klub
- ČGK
- HI (HCP)
- 7
Já s tebou ano, ale Ropice byla už daleko. Příště to napravímjo, a s tebou vlastne nemluvimse Stepi jde na kafe, ale Ropice uz mu je daleko
tssss
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Já s tebou ano, ale Ropice byla už daleko. Příště to napravímjo, a s tebou vlastne nemluvimse Stepi jde na kafe, ale Ropice uz mu je daleko
tssss
![]()
Ještě, ze pitím určitě nemyslíš alkohol. Bych se dle tohoto harmonogramu nedožil ani vyprávění historekAbych napodobil nejmenované... už tam budem?
Rezervace je na jméno 19.jamka, my s @kristyna tam budeme cca od 17:00, byť ofiko začátek je od 18:00.
Předběžný a neorganizovaný a měněný program jest:
- pohár a pomuchlání se s ním
- pití a jídlo
- golfové míčky k hodnocení
- pití a jídlo
- historky z natáčení a našich golfových výkonů
- pití a jídlo
- nápady na golfovou výzvu pro příští rok
- pití a jídlo
- nápady pro "golfcon" (představím)
- pití a pití
- pití...
On uz Jerry zapomnel, jak vypadal, kdyz pil s Dusanem :-D :-DJeště, ze pitím určitě nemyslíš alkohol. Bych se dle tohoto harmonogramu nedožil ani vyprávění historek![]()
![]()
![]()
Poslusne hlasim, ze jsem dostal zizen a chut tlachat o golfu. Najde se jeste misto v hospode? PFLISTOPADOVÉ posezení přátel 19.jamky v hospodě
Kdy: so 18.11. od 18:00+
Kde: Praha, Anděl - Restaurant/Pizzerie u Tučňáků (http://www.utucnaku.cz/), rezervace stolu na "19.jamka"
Co: Jídlo, pivo, pokec a ...možná přijde i Koudelník.
Za kolik: vstupné lidové - volitelně jeden míček (viz níže).
Oficiální společenská akce 19.jamky: Ano (za odznáček pro ty, co se o něj přihlásí)
V návaznosti na zrušený Večírek vítězů jsem zamluvil stůl pro 15 lidí pro skromnější setkání přátel 19.jamky. Akce zcela společenská, nekonfliktní - prostě pokec o golfu, mimo golf kdo jak má chuť a čas. Samozřejmě se diskuse bude točit i kolem aktivit 19 jamky, doporučení a vzájemné chlubení, co kdy kdo kde navštívil. Doražte, kdo má kdo chuť a čas. Prosím o přihlášení tu, abychom věděli, koho máme čekat a kolik příp. odblokovat volných míst.
Drobná vloženka:
Zobrazit přílohu 3088
- soutěž o nejhezčí golfový míček, každý z účastníků pouze jeden míček, hlasuje se na místě, takže pro hlasující úplatky vítány
- inspirace níže nebo více viz link https://cz.pinterest.com/explore/golf-ball-crafts/?lp=true
Přihlášení účastníci:
Nejenom rymicky, sedím v čekárně zubní pohotovostiJasne, doraz. Par lidi odpadlo, rymucky a tak, ale silni jdou! Tesim se!
Jo, mít tu míček, mohla jsem mu namalovat zubaty úsměv třebaTak souperi v malovaci soutezi odpadaji
Neponechal jsem nic nahode, mam hotovo. Ale vytvor nedonesu neb jsem doma nasel jen barvy na oblicej a ty se na tom micku dost rozmazavaji na toz pak v kapse. Prinesu alespon foto.... Vyherni
Laky na nehtyTy mede, mně to přijde, jako kdybyste nikdy nehráli golf! To si nikdy ničím neznačíte míčky? :-D Permanentní fixy!
Tak si aspon namaluj neco na oblicej, mimo soutezTak souperi v malovaci soutezi odpadaji
Neponechal jsem nic nahode, mam hotovo. Ale vytvor nedonesu neb jsem doma nasel jen barvy na oblicej a ty se na tom micku dost rozmazavaji na toz pak v kapse. Prinesu alespon foto.... Vyherni
Prinesu sebou, neboj. Taky si uzijesTak si aspon namaluj neco na oblicej, mimo soutez![]()
jsem si nikdy nevsiml ze si malujes nehty. Ani kdyz jsme byli spolu na pokoji. Je pravda ze sis v noci ani ponozky nesvliknul...Laky na nehtyAkorat by nikdo nepoznal, co to je, tak jsem k tomu musel vyrobit pomucku
![]()