- Klub
- Beřovice
- HI (HCP)
- 14.6
Hele, soused.Moje žena říkala, že pro tebe na Zličín přijede. a je to za Rudnou u Albatrossu
Kdyby se mi povedlo přijít, což nevím a proto se zatím nehlásím, může odvézt domů i mě

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Hele, soused.Moje žena říkala, že pro tebe na Zličín přijede. a je to za Rudnou u Albatrossu
V textu od @requo bylo napsano plus minus. Jestli ono to nebude jinak, kdyz budu v tak skvele spolecnosti.Dík. Doma vyřídím.Vlastně nechápu čeho se @kristyna bojí. Večer v kroužku mladých (některých i krásných ;-), viď Davide) intelektuálů.....co víc by si mohla přát.
Kde by nás napadlo povídat si celý večer o tom na jakou vzdálenost dokážeme trefit plechovku od piva, jak daleko nám ta železa létají, kolik jsme letos poztráceli míčků atp.
![]()
Už tam budeme? Bude někomu vadit když přivedu dalšího pacienta který ale není tady na fóru? Super. Nebude. Díky. [emoji41]
Účast ve vložené soutěži je povinná?
Zaplatí ti útratu ne asi..Co znamená drobné plus?![]()
Tak to si asi dojdu koupit nové vodovkyZaplatí ti útratu ne asi..
Já to vzdávám předem, umím maximálně sprostý obrázky na úrovni základní školy. Škoda míčku a časuTak to si asi dojdu koupit nové vodovky![]()
To je fakt .... Ještě to zvažím. Vyhrát za malé plus například první píseň v karaoke na vánočním večírku není pro nás introvertní materialisty nic moc
No já tě varoval, pokud se den předtím ožeru, tak ti na míček něco namaluju.Prima, pocitam s vami!
---
Panove to zvladnete. Snad umite na micek neco vytvorit pomoci fixy? hele, inspirace...
![]()
...hm, ale taky nevim, co ja.![]()
A nebylo by vhodnejsi neco nerozbitneho. Preci jen je to akce v hospode a alko napoje potecou jiste proudem
Předpokládám, že hrnečky @requo doručí až domů na Štědrý den převlečený za Ježíška...A nebylo by vhodnejsi neco nerozbitneho. Preci jen je to akce v hospode a alko napoje potecou jiste proudem![]()