requo Guru fóra 19.jamka I♥19 Jméno Michal Přijmení Šatal Klub Hořehledy HI (HCP) +- 17 19.11.2022 #21 mkopcak řekl: @requo nemělo by se to doplnit o úvodního příspěvku? Více... zdarovka řekl: Já to původně tak zamýšlel, že to budu udržovat, ale nedošlo mi, že editace příspěvku je časově omezená Více... Vyřeším po víkendu. Vydržte... Udělám to tak, aby si to vlastník vlákna mohl udržovat sám. Ale musím k tomu něco upravit.
mkopcak řekl: @requo nemělo by se to doplnit o úvodního příspěvku? Více... zdarovka řekl: Já to původně tak zamýšlel, že to budu udržovat, ale nedošlo mi, že editace příspěvku je časově omezená Více... Vyřeším po víkendu. Vydržte... Udělám to tak, aby si to vlastník vlákna mohl udržovat sám. Ale musím k tomu něco upravit.
jin69 Aktivní člen I♥19 Klub Terasy Ústí n/L 27.6.2023 #24 Vím, Kořenec tu byl zmíněn, že asi ano, ale dnes oficiálně potvrzeno.
zdarovka Aktivní člen I♥19 Jméno Petr Klub PCG, ČGK 19.4.2024 #25 Pri posledni navsteve potvrzeny Golf Park Praha na recepci.
jumbodedek Guru fóra I♥19 Jméno Petr Přijmení Šulc Klub Maria Theresia golf club HI (HCP) 13-17 21.9.2024 #27 jin69 řekl: Pyšely Zobrazit přílohu 45979 Více... Tady platí výrok.... To je dost táto, že jsi nás vyvezl...
jin69 řekl: Pyšely Zobrazit přílohu 45979 Více... Tady platí výrok.... To je dost táto, že jsi nás vyvezl...