Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem. Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.
Já jsem pro formáty zachovat. Texas hrajeme a známe všichni. Navíc texas je takový flákací formát. Takový formát pro posery. [emoji16] Requocup má být "jiný". Společensky sportovní a soutěžní akce. Texas moc soutěžní není. Ten je čistě pro zábavu. A hraje se všude.
Naprostý souhlas, k vrcholné akci patří i vrcholné formáty. A jak bychom mohli hrát o RequoCup, když by se to formou i kvalitou nejblížilo originálu....
Texas najde určitě spoustu uplatnění při podzimních chlastacích turnajích. Tam je to naprosto v pořádku a víc než příjemné. PF
Jj, ponecháme to tak jak to je, názory jsou vcelku jednoznačné pro zachování současného formátu - tzn. stejné, či maximálně v našich podmínkách podobné
RyderCupu. Díky. Už se těšíte?
Jj, ponecháme to tak jak to je, názory jsou vcelku jednoznačné pro zachování současného formátu - tzn. stejné, či maximálně v našich podmínkách podobné
RyderCupu. Díky. Už se těšíte?
Také si říkám. Dnes jsem předjížděl z Žiliny do Bratislavy a akorát jsem si říkal, ze už je světlo na podvečerní procházku a devítku. Ještě upravit tu teplotu a budou tyto výlety zase za odměnu
Ok, mrzí mě to, ale chápu, už jsme spolu o tom mluvili. Tak já tě, s slzou v oku, z akce škrtám. Pro český tým dalším v pořadí je loňský zástupce, @doktordee.
Král je mrtev, ať žije král!
Ok, mrzí mě to, ale chápu, už jsme spolu o tom mluvili. Tak já tě, s slzou v oku, z akce škrtám. Pro český tým dalším v pořadí je loňský zástupce, @doktordee.
Král je mrtev, ať žije král!
Ja se letosniho requo cupu nezucastnim, jedine, ze by muj zamestnavatel zmenil nazor a pridelil by mi nejake ty dovolene navic. Doufam, ze budete drzet tradici a vyhrajete zas!