- Jméno
- Ivo
- Přijmení
- Růžička
- Klub
- Black Bridge
- HI (HCP)
- 9,6
Co Island?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Co Island?
byl jsem letos, nekdo o nem je clanek tady, hledejCo Island?
uz chapu, neupravena mapa, chybi mi tam i Irsko, stava seCo Island?
A kde budu brat micky, az udelas chybu, co?! Uzivej, bozi!ono to jednou skonci, az budu mit rodinu, deti a tak, kazdy dela chyby![]()
Než toho nějaká užene, tak ty už dávno ztrácet míčky nebudeš ...A kde budu brat micky, az udelas chybu, co?!
to máš pravduNež toho nějaká užene, tak ty už dávno ztrácet míčky nebudeš ...![]()
![]()
![]()
Jo, jo ... podle mě jeho život může mít jen dva scénáře. Buď si najde stejnou magorku jako je sám nebo se rychle zas osamostatní. Vlastně ještě je tu jedna teoretická možnost, ale na tu je , ač mlád, už moc starej. Že by hraním golfu svou drahou uživil.to máš pravdus golfem se v lásce těžko přetěžko soutěží
To jako že už bude PRO?Než toho nějaká užene, tak ty už dávno ztrácet míčky nebudeš ...![]()
![]()
![]()
Stačí být AM, kterej hraje jako PRO.To jako že už bude PRO?![]()
když tak sledujeme exmanžele Čejkovy...Jo, jo ... podle mě jeho život může mít jen dva scénáře. Buď si najde stejnou magorku jako je sám nebo se rychle zas osamostatní. Vlastně ještě je tu jedna teoretická možnost, ale na tu je , ač mlád, už moc starej. Že by hraním golfu svou drahou uživil.![]()
Já myslím, že Ferrry je neztrácí, on naopak nacházíNež toho nějaká užene, tak ty už dávno ztrácet míčky nebudeš ...![]()
![]()
![]()
Hezký "buginy"![]()
Přidávám Els Club... Za mě špička po všech směrech - hřiště, prostředí, obsluha, šatny, atd.. Feečko jsme sehnali ve slevě přes teeoff.com za cca 120usd.
Jinak hřiště v UAE co jsem hrál hodnotím následovně:
1. Els Club
2. Al Hamra
3. Tower Links a Al Zorah plichta
5. Arabian Ranches
Evidentně Dubai Creek, Trump, Emirates a Jumeirah budou minimálně na stejné úrovni jako Els.
Zobrazit přílohu 15127Zobrazit přílohu 15128Zobrazit přílohu 15129Zobrazit přílohu 15130Zobrazit přílohu 15131
Na stojáka zní dobře
nevim, kdo by ve 45° hralNa většině hřišť je myslím povinná, resp. fee vždy zahrnuje i buggy, ale vím že třeba Tower Links se v zimních měsících na požádání dá jít pěšky. U menších devítek netuším, ale věřím že to na nich jde taky.
Jde jim o rychlost hry a obzvlášť v letních měsících je to bez buggy docela velké zdravotní riziko. Nevím kdo by ho ve 45 stupních odmítl![]()