Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

GolfDigest.cz PŘEDPLATNÉ GOLF DIGEST C&S PRO NOVÉ ČTENÁŘE 1+3

Jamka R. Reader

Admin
19.jamka
Robot 19.jamky
PŘEDPLATNÉ GOLF DIGEST C&S PRO NOVÉ ČTENÁŘE 1+3 (GolfDigest.cz)

ČASOPIS > Vážení přátelé,stávající situaci nelze ignorovat, nelze se z ní ale také jen hroutit, trápit se zákazem hry golfu nebo propadat skepsi. I s virovou pandemií se dá bojovat, věřit, že se vše rychle přežene a na novou sezonu se lépe připravit. Vlastně to můžeme brát tak, že jsem na přípravu a ostrý start s novým HCP dostali o něco víc času a budeme moci do – věřme, že ještě – jarního golfu naskočit bez jakéhokoliv fyzického nebo teoretického handicapu.

Pokračovat ve čtení...
 
Článek jsem zveřejnil, i když je to vlastně čistá reklama, ale co, užitečné info to je. Možná to někteří nováčci neznají, předplatné golfdigest má určitou pěknou vlastnost, kvůli které si ho mnozí kupují (to předplatné), cituji:

"Zlevněná hrací fee na partnerská hřiště a startovné na naši tour za 600 korun a hrací fee zdarma. RYCHLÝ NÁKUP PŘES ESHOP ZDE. "

Využíváte? Je to pro vás jen bonus, nebo je to to hlavní? Btw. kupovali byste si GD bez této akce?
 
Mám předplaceno teď třetím rokem, takže jestli byly nějaké vouchery i před tím netuším, ale můj první rok, kdy jsem měl předplaceno (tuším tedy 2017?) vždycky z igelitu kromě časopisu vypadlo spoustu voucherů (i negolfových, třeba tam byla 50% sleva na degustační menu v Aureole)... Bylo toho pocitově opravdu hodně. V roce 2018 slabší a podobně tomu bude i v této sezóně - někdy nic, někdy jeden voucher. Ale v předplatném vychází rozhodně lépe cena / číslo, než proti nákupu v trafice a i jeden voucher je lepší, než nic :)
 
„Už teď pracujeme na lehké změně obsahu a v rámci možností vám přineseme více lidských příběhů nebo zkušeností z golfových hřišť celého světa.”
Takže ještě míň info o nových produktech, tréninkových tipů a více PR :mad:
Škoda, že jsem minulý týden obnovil předplatné - teď bych o tom asi dost přemýšlel.
A k otázce v úvodu - na turnaje DG chodím, za 600,- je to super.
 
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom