Při zakládání turnaje se nastavuje, jestli je turnaj jen pro PC, nebo i mobilní aplikaci a asi zůstalo nastaveno jen PC. Já hraji jen přes mobil a tohle je dost nesportovní způsob jak zabránit mé další výhře![]()
Sorry, na PC taky nehraju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Při zakládání turnaje se nastavuje, jestli je turnaj jen pro PC, nebo i mobilní aplikaci a asi zůstalo nastaveno jen PC. Já hraji jen přes mobil a tohle je dost nesportovní způsob jak zabránit mé další výhře![]()
No to mi povidejKdopak se chopí nového turnaje? Není to žádná prdel, to všechno nastavit správně.)
Čekal jsem, že se ozvešNo to mi povidejale kde to je o tech zarizeni na cem se to da teda hrat? ja na to koukam a nikde nic nevidim.
Luky ten reklamoval tak by mel teda nejaky novy turnaj vyhlasit![]()
Tak na to koukám, a měl jsi to nastaveno správně, tak vůbec netuším, kde se stala chyba?No to mi povidejale kde to je o tech zarizeni na cem se to da teda hrat? ja na to koukam a nikde nic nevidim.
Luky ten reklamoval tak by mel teda nejaky novy turnaj vyhlasit![]()
Ja nez jsem to dklikl tak jsem si vse proctel 3kratTak na to koukám, a měl jsi to nastaveno správně, tak vůbec netuším, kde se stala chyba?![]()
Ani já ne, a navíc jsem někde přehlédl zaslání pozvánek, takže toto je z mé strany totálně zpackaný turnajJa nez jsem to dklikl tak jsem si vse proctel 3krata taky to tam nebylo. To lies even sem tam mel taky spravne ,tak nechapu proc to pres mobil nejde.
mám to nainstalované v tabletu. popiš podrobnostiJj to by mělo být ono, na mobilu jsem to taky měl nainstalované, ale z pc se to podle mého hraje o cosi líp. viz. http://www.wgt.com/home.aspx
Ne, nemuzeme. Protoze nechceme, aby vsichni hrali 71Tak hrál jsem teď 19jamka open, za 86. Můžete mi prozradit, jak dosahujete skore 71 atp? Resp. především s tím patováním? Jako odhadnout to, je fakt pro mě leckdy problém.
Projevuje se ve hře nějak lepší putter?
Pomoooc ja se tam nemuzu pripojit k nasemu klubuTak hrál jsem teď 19jamka open, za 86. Můžete mi prozradit, jak dosahujete skore 71 atp? Resp. především s tím patováním? Jako odhadnout to, je fakt pro mě leckdy problém.
Projevuje se ve hře nějak lepší putter?
A jsi členem klubu? Když tak napiš pod jakým jménem, podívám se na to.Pomoooc ja se tam nemuzu pripojit k nasemu klubuco s tim
![]()
Clenem jakeho klubiA jsi členem klubu? Když tak napiš pod jakým jménem, podívám se na to.