Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tohle bych byl opatrny rikat na zaklade indooru.Vzhledem k tomu, že se teď min. do března ven nepodívají a pak už budou “ohraný” z indooru, tak to zas tak bolet nebude
Dnes první trénink s nimi na indooru jen potvrdil, že fitting byl správný a hole mi fakt sedí
Oproti původním železům se zlepšila zejména přesnost, při cca 5% nárůstu vzdálenosti klesl rozptyl o min. 50%![]()
ja mam JPX900 TourMe je tech MP-18 tak líto, že sem si objednal headcovery i na železa a do bagu si dal nový extra jemný ručník.
Je tu někdo další kdo hraje Mizuna, třeba by jsme pokládali flajt, zatím jsme dva![]()
slintaaaaaam, jsou krasne
koukám nový nádobíčko....good !!!! A já myslela že jsi opustil komunitu, jak jsi psal, ale koukám že ti to nedalo a jsi zpátkyHeadcovery na železa používám od začátku mého hraní
Používám je pro dopravu v autě, před hrou je sundavám, takže na hřišti bez - docela to sundavání a nandavání zdržuje - ale mám bag se 14 přihrádkama, takže o sebe moc necinkají![]()
Zaujalo mě správné pořadí holí. Je to nějak definováno nebo vlastní výzkum?Pokud je bag se 14 místným oddělovačem dobře navržen a hole jsou v něm uloženy ve správném pořadí, tak je kontakt holí minimalizován (myšleno při použití vozíku). V autě je situace jiná, neboť bag (většinou) leží, proto právě při tomto transportu covery na železech používám. Vedlejším přínosem pak je i to, že nejsem jak pan Lorenc
Je to v hlave!!Bílé - MP54 i7
Červené - JPX919Tour i7
První - jednotlivé rány, druhý průměrZobrazit přílohu 6032Zobrazit přílohu 6033