Máte rádi hřiště Český Krumlov? Jak se vám líbí, jak hrajete, osobní dojmy a spokojenost a zážitky vítány. V čem byste doporučili ostatním Český Krumlov, na co třeba si dát dle vás pozor, resp. s čím počítat, aby zážitek byl co nejlepší.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To si na polovině hřišť nezahraješMoc mě to neoslovilo je slabé slovo. Chybí mi tam víc negativní odpověď. S kamarádem jsme to hráli předloni a vadilo nám tam, že nebylo vidět na jamky a velké riziko způsobení poškození cizího majetku.
Jednička se hraje vedle baráku, který byl pro mě druhou ranou stále a hodně ve hře, že jsem měla strach, že to tam trefím. Dvojka se hraje de facto přímo na barák (třípar). Je hned za greenem a hraje se z kopce. Šance pro nováčky jej trefit je fakt dost vysoká. A pak není právě vidět na ty greeny, které jsou vyvýšené. A není vidět obecně, kam se hraje. A lidi nejsou vidět na greenu, byť tam ještě stále jsou. Takže riziko, že já je trefím, nebo mě někdo trefí, je opět velké. A také se tohle projevilo ve hře.
Nechci nikomu a ničemu svou hrou ublížit, a proto se sem nechci již vrátit. Pro mě je to rizikové hřiště, kde bych se bála znovu hrát. To je můj dojem a pocit z jedné podzimní hry v roce 2021.
Zajeď si zahrát např. do Portugalska na Praia d'el Rey Coutry Country Club nebo Óbidos.... Jednička se hraje vedle baráku, který byl pro mě druhou ranou stále a hodně ve hře, že jsem měla strach, že to tam trefím. ...
Jo jo, tam moje příhry na grýn 9. často končí až v kuchyni… Vždyť klubovna nebo nějaké další budovy jsou při této úvaze ve hře prakticky všude - Česká Lípa, …
Taky tam mám jednu u popelnic:-DJo jo, tam moje příhry na grýn 9. často končí až v kuchyni![]()
Mne to hřiště tedy také moc neoslovilo, i když z jiného důvodu - plno velmi pomalých flajtů přede mnou mne úspěšně brzdilo od začátku do konce, rakouští důchodci si užívali výlet a nepustili mne dopředu.Moc mě to neoslovilo je slabé slovo. Chybí mi tam víc negativní odpověď. S kamarádem jsme to hráli předloni a vadilo nám tam, že nebylo vidět na jamky a velké riziko způsobení poškození cizího majetku.
Jednička se hraje vedle baráku, který byl pro mě druhou ranou stále a hodně ve hře, že jsem měla strach, že to tam trefím. Dvojka se hraje de facto přímo na barák (třípar). Je hned za greenem a hraje se z kopce. Šance pro nováčky jej trefit je fakt dost vysoká. A pak není právě vidět na ty greeny, které jsou vyvýšené. A není vidět obecně, kam se hraje. A lidi nejsou vidět na greenu, byť tam ještě stále jsou. Takže riziko, že já je trefím, nebo mě někdo trefí, je opět velké. A také se tohle projevilo ve hře.
Nechci nikomu a ničemu svou hrou ublížit, a proto se sem nechci již vrátit. Pro mě je to rizikové hřiště, kde bych se bála znovu hrát. To je můj dojem a pocit z jedné podzimní hry v roce 2021.