Upraveno moderátorem:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Už jsem tu jednou o tomto hřišti psal. Prostředí tam vypadalo velmi sympaticky a co se týká golfu ? ... Ta fotka docela brutálně klame. Je to tam nahoru dolu, žádná pohodová procházka s dětičkama. Prohlédni si názvy jamek a věř, že nejen poslední jamka je nazvána velice trefně. Tak si to přeber.
Zobrazit přílohu 7206
Byl jsem loni v létě týden.Já golf, manželkaAsi bych to viděl spíš na to dát dvakrát třikrát golf společný, a pak výletovat po okolí, plus bazén. Ona ta různorodost a "Horská dráha" by mohla být spíše ku prospěchu, že je to víc adventure, než sportovní hřiště.
Ubytování, restaurace, bazén... nikdo zkušenost z první ruky?
Já po 9 jamce hned pivo a bazén. A nebo obráceně.Hravam tam docela nebot mame 50% slevu. Nekdo na hriste nadava ale za mne je to OK. Vlete je Nejlepsi asi jednicku hrat puterem a micek dole dobehne
Je tam dost autu a jamku cislo 9 primo nenavidim
Už jsem tu jednou o tomto hřišti psal. Prostředí tam vypadalo velmi sympaticky a co se týká golfu ? ... Ta fotka docela brutálně klame. Je to tam nahoru dolu, žádná pohodová procházka s dětičkama. Prohlédni si názvy jamek a věř, že nejen poslední jamka je nazvána velice trefně. Tak si to přeber.
Zobrazit přílohu 7206
9 mamek to by nešlo, to by bylo málo času9 mamka je sice super, ale co na to řekne 1 mamka (asi ta legální...)
Nebo je muslim![]()
Vždy připraven! Viděl bych to tak na středu...Zítra odjíždím na ozdravný pobyt
do Lázní Kostelec. Budu tam do
24.7. Kdyby se někdo vyskytoval
v okolí a chtěl si se mnou zahrát,
dejte vědět. Spolhra by nebyla marná.
@Francovka co ty na to ?
Když nebude lejt , tak jsem všema 10tiVždy připraven! Viděl bych to tak na středu...
Už jsem si ji dnes zafuněl.hlavne si uzijte jamku cislo 9
Automaticky generovaná zpráva 19.jamky:
Právě jsem přidal nové hodnocení k tomuto hřišti: Lázně Kostelec