Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jak jste naposledy potrénovali?

Vykašlal bych se na rohož, ta toho hodně odpustí a nikam tě neposune. A nesnažil bych se dostat hůl pod míček, takhle to nefunguje, naopak tvůj cíl je ho zarazit do země.
tyjo a tady bych si naopak dovolil nesouhlasit. Nejsem rozhodně trenér, sám se sebou se často dost peru, ale myslím, že rozhožka tě rozhodně posunout může. A že je potřeba (tím spíš podle popisu @PetrK) natrénovat a stabilizovat švih a nemá cenu se trápit na trávě, která je navíc na drivingu dost často nevalné kvality (a je to často víc písek..)

Netvrdím to obecně i když to tak asi vyznělo, ale sám psal, že z trávy trefí půlku toho co na rohoži. Rohož ti odpustí tlusté rány, špatný švih tam není tolik potrestaný, pokud je stará a tvrdá, tak trpí i zápěstí a nakonec i hřiště se hraje z trávy :) Rohož ti dává falešný pocit, že to lítá dobře.

Já volím vždy trávu pokud to jen trochu jde. Máš tam lepší zpětnou vazbu, ať už divot nebo interakce hlavy hole s trávou, to rohož neumí.

Samozřejmě nikomu to nenutím, až si každý trénuje, jak mu vyhovuje, tohle jsou moje zkušenosti s rohoží.

Mně osobně rohožka nevadí. Když je kvalitní. Např. Vinoř, Černý Most. Stejně si dám před hrou max. košík, ale stačilo by i půl. Beru to jako rozhýbání se před hrou. Na trénink je samozřejmě lepší možnost odpalovat z trávy. Ale někde ta volba ani neexistuje a na mnoha místech jsou rohožky v dezolátním stavu, kde je to jen pro silné jedince. Např. Benátky, Malevil, Bohdaneč, Ještěd, Grabštejn atd., a kde mě to nejvíc překvapilo Konopiště.😢👎 Ještě bych zmínil asi nejhorší rohože, které jsem zažil v Myštěvsi, ale už je to dlouho. Dnes už tam asi nemají ty žulové drivingové míčky.😀

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom