Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jak jste naposledy hráli (2023) - [uzamčeno]

Stav
Uzamčeno.
Dobře.
Peklo zamrzlo, pán bůh nebyl doma, neuvěřitelné se stalo skutkem.
Falešná forma z pondělí dnes vyvrcholila v pro mě až surrealistický zážitek - obešel jsem devítku za -1 :oops:.
Berdík přišel možná moc brzy, takže nervozita plynule stoupala od druhé rány na šestce.
U druhé rány do grýnu na devítce jsem se klepal jak osika, nicméně nervy jsem udržel na uzdě a zahrál ji solidně. Pak dva paty a bylo vymalováno:D.
Podpořili mě kamarádi ve flajtu, kteří mě povzbuzovali a snažili se pomoci nervozitu odehnat:up:.
Sečteno, podtrženo tetelím se blahem jak tříletej kluk kterej dostal svojí první plastovou Tatru;).
Golf je prostě krásná hra:p:D:cool:.

Zobrazit přílohu 37558
Tak ještě k tomu přidat i tu druhou ;)
Ale jinak 👍
 
To bych samozřejmě rád, ale to už je moc velký sci-fi:)
Neklesej na mysli, musíš si říkat, že to v rukách máš - teď už je to "jen" o hlavě ;)
 
Dnes další dvě nová hřiště. Svratka a Svobodné Hamry.
Hra byla lepší než včera na Kuňce. Driver sice krapet splašenej, ale železa dobrý. Okolo greenu a na něm můj standard. Celkově spokojenost s předvedenou hrou.
Obě hřiště se mi moc líbí. Více v recenzích.

1695845535791.png


1695845603536.png
 
Jsme dnes vyzkoušeli Vinoř a není to špatný hřiště, ač placka, tak nás to bavilo, pár jamek lze hrát hodně na riziko, což pokud o nic nejde je zábava.
Fyzicky je to hodně nenáročný hřiště, grýny i když po zapískování jezdí docela rychle, chvíli jsem si zvykal. Velmi přátelské, až na dva pary tři, kde bylo potřeba hrát lehce přes 200m, možná to bylo i tím, že okolí jamek je vysekáno, takže to hodně odpouští.
 
Inu, nějak jsem dnes trpěl přebytkem odvahy, tak jsem po cca 15 letech poprvé vyrazil na hřiště 😅 Zase tak moc té odvahy ale nebylo, takže volba padla na šestijamkovou akademii na Vinoři.

Na té jsem byl úplně sám, takže jsem nemusel být tak v nervů, že někoho brzdím, ale byl jsem nervózní i tak. Nějak příčetně se mi povedla jenom jednička a šestka, zbytek byla docela tragédie, ale příslib do budoucna tam asi je. Možná kdybych se předtím nezrichtoval na drivingu, tak by to bylo o něco lepší 😅 Ale bavilo mě to a pro matláka mojeho kalibru to bylo asi ideální místo.
 
Po včerejší životní hře jsem přemýšlel kam se půjdu vrátit do reality, neb jak říkala moje babička - po každým posvícení je sr...ka:).
Nakonec jsem vyrazil na Molitorov kde jsem už asi tři roky nebyl a nikdy mi to tam nešlo.
Můj plán byl jednoduchý, nemlátit do toho jak imbecil a až na pár ran mě to celkem vycházelo.
Různý hole se mnou občas hádaly, ale nakonec jsem šel o ránu míň než bych měl, takže spokojenost. 37 stbl je dost dobrý.
Skoro to začíná vypadat na opravdovou formu se kterou jsem už v této sezóně nepočítal.
Snad vydrží co nejdéle;)

1695927163584.png
 
Dnes závěrečná, 4 hra mého třídenního golfového výletu. Po snídani na hotelu, jsem šel naložit věci do auta a vyrazit na 10 km cestu na hřiště Písek-Kestřany. Jaké bylo moje nemilé zjištění? Prázdná levá zadní guma 😢 Tak jsem vyházel bag a vozík z auta vyndal rezervu a za milého fandění 20 seniorů, kteří na kolech vyráželi na výlet přehodil kola. Tím začal můj den. Hra byla otřesná, jako v úterý na Kuňce. 4 trojpaty a 1 čtyřpat mluví za vše :cry: Pozitivem byla cena 690 korun za hru a vepřový řízek s bramborovým salátem po hře. Po devítce byla ochutnávka rumů. Já si vybral Hemingway. Pěkně zahřál.
Cestu domů jsem si díky nehodě motorkáře s osobákem prodloužil o 45 min. Celou cestu jsem trnul, abych náhodou nepíchnul. Naštěstí se tomu nestalo a já dorazil ve 20,15 hod domů. Takže mne čeká koupě 4 gum, protože ty zbylé 3 jsou na hraně.

1695930071227.png


Jo, v turnaji jsem skončil v top 10 od konce :D
 
To je mazec, co se stalo?😳
Myslel jsem, že singlisti takovéto věci neumí 🙂
Umíme. Upa v poho.. :cool::D Po deseti dnech po dovolené, kdy jsem předtím asi týden pracoval na určité věci, tak se vrátila ta stará a bilo se to.. A hrůza..:p
 
Po delší době kolo bez double či hůř a max. s dvoupaty 🙈
Nakonec 🥉

Vzhledem k tomu, že dost foukalo, tak spokojenost s výsledkem.

IMG_8990.jpeg
 
Líp než normálně, ale pořád blbě 😅. 94 ran, 40 puttu 🤮.
Pobavil jsem celý flight svým skvostným odpalem FW3 😱
IMG_0706.jpg
Objevil k čemu aspoň trochu užitečnému je můj putter
IMG20231001132852.jpg
A pokochal se hezkou podzimní Loretou
IMG20231001132934.jpg
 
Prodloužený golfový víkend po 4 rakouských hřištích.
Začali jsme na Diamond Ottenstein. Velice pěkné a kvalitní hřiště, mírně zvlněné, kde jsem zahrál 89. Nebyla tam žádná katastrofa, ale několik patů navíc
Druhý den Golfclub Amstetten. Taky velice pěkné hřiště, kopcovitější, kvalitní, mezi hrušněmi. Dokonce existuje i špeková hrušeň, ale nechutnal jsem :) Moje hra stále dobrá, 91 ran, ale započala klesající úroveň. Po dobrém obědě jsme vyrazili na sunset devítku, kdy už s částečnou znalostí hřiště jsem zahrál 44.
Třetí den, pro mne nejslabší hřiště, jak kvalitou tak i terénem, zámecká placka Schloss Ernegg. Více stromů, suché ferveje, rovné grýny, které moc nedržely. Nakonec 99 ran.
No a na závěr Freistadt. Už jsem hrál po druhé, ale suverénně nejhorší výsledek. Hřiště kvalitní, ale kopcovitější a dost úzké, takže jsem nakonec měl 4 outy/vody a to se podepsalo na výsledku, 106 ran. A samozřejmě únava. Na hřiští se hrál místní RyderCup, všude vlály vlajky evropy a USA, kluci měli dokonce na tričkách svoje jméno a příjmení světového hráče. Takže se tam pohyboval například Adolf Hovland, nebo Gunter McIlroy. A nakoenc klasická nedělní cesta do Prahy z jihu, takže zácpy....
Ale hlavně, krásné počasí a výborní spoluhráči.
Ottenstein:
20230928_145713.jpg

20230928_151305.jpg

Amstetten: Velice populární v Rakousku jsou ty držáky na hrábě, zde tedy obráceně, ale nelží to na zemi
20230929_112241.jpg

20230929_124608.jpg

20230929_184823.jpg

20230929_174248.jpg

SchlossErneggská veverka. Ale nepomáhala
20230930_132833.jpg

Freistadt: Cestou jsme okusili i rakouskou vesnickou současnost
20231001_100252.jpg

20231001_132850.jpg

20231001_143530.jpg

IMG-20231001-WA0012.jpg
 
U nás asi někomu ujela ruka při hnojení, místa která byla ve čtvrtek naprosto v pořádku už byla v sobotu úplně spálená a suchá, nejvíce to odnesl grýn na 14., je to i na spoustě míst na fervejích. Každopádně kdo by měl zájem, máme další charitativní turnaj 15.10., ještě zbývá poslední pár volných míst.


Moje hra v sobotu taková letošní klasika, z týčka dobrý, okolo a na grýnu dobrý ale železa pořád špatný, letos to pod 6 nedám :)
Třeba na trojce jsem 105m od tyče, vezmu 50 wedge a skončím v malým bunkru, zaseknutý o hrábě pod hranou. Na 12. už jsem grýn netrefil víc jak měsíc, na 13. kopie trojky, wedge na 95m skončí mimo grýn.

1696228306507.png
 
Prvně na Vinoři, a spokojenost. Jak s hřištěm, tak s letním počasím, sluníčko, mírný vítr. Herně žádná sláva, ale ani propadák. Vystačil jsem si s 5ti holemi + patr. Z týčka a po fervejích jsem honil železa 6 a 7, na kratších 3parech 8ku, do grýnu Sw (54) a Lw (58). Nic víc nebylo třeba. Dlouhé klacky byly na tribuně. Stačí, že topuji železa. Ale jak už tu někdo psal, Vinoř je vysekaná jak branci při odvodu. Takže šlo pálit pravá levá a pořád by to asi bylo hratelné. Já jsem hřiště neznal, tak jen piánko železy a většinou po trase, co plánoval architekt. Občas chyběla díky hře jen železy délka, ale zase jsem vynechal ze hry bunkry, ty jsem nevyzkoušel. Potud by se to zdálo ideál. Bohužel řadu ran a tudíž i jamek jsem zkazil topinkou a pár krátkými čipy. Grýny po aerifikaci a zapískování ale jezdily předvídatelně, neskákaly :up:. Při špatných přihrávkách jsem se nedokázal zachraňovat a zapisoval 3paty, to zamrzí. Šel jsem to za +15 s 1 trestnou a 33 paty. Po dlouhé době jsem používal jen skórku a dálkoměr, Garminy mi Vinoř nenašly (budu muset aktualizovat). A v podstatě mi hodinky nechyběly, nemusel jsem se tak trápit délkou želez.
Hřiště se mi líbí, na několika místech byla na fervejích řidší tráva (to zmiňuji jen pro úplnost) jinak super. Bunkry od pohledu OK, nebyl jsem, odpaliště super a grýny po zapískování také OK. Sám za sebe mám radši, když je na tabuli u odpaliště více vzdálenostních údajů, tady je jich spíše méně. A nakonec klubovna, mne se nelíbila, už když tam roky stála bezprizorní a ani teď v provozu se mi nelíbí, ale to je vcelku jedno. Recepční i číšník byly usměvaví a ochotní, palec hore :up:
 
Dnes Zbraslav v říjnovém pařáku.....ani pití mi nestačilo:oops:. Potřeboval jsem využít poslední hru z kreditu ČGK....a taky si trochu vyčistit hlavu po dopoledním velmi nepříjemném pracovním jednání:(. A ač jsem byl myšlenkama chvílema jinde, tak hra celkem ušla (101 / 34 Stb.).....kdybych se v kdybygolfu:D vyvaroval "gambáče" na třinátce, tak to mohlo být v pohodě pod kilo.
Hřiště je ve standartním = dobrém stavu, jen některé fairwaye byly tvrdé, některé prořezané.....ale většina jsou krásné koberečky. Koukal jsem, že hřiště je po letošním normování o skoro 300 m kratší (ze žlutých), je to malinko znát....ale zase mi to sebralo 3 rány k dobru, což mi příjde skoro moc😕. Nové jamky vypadají že by se již daly hrát, ale zjevně až příští rok.
 
Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom