Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Z golfových dárků tričko, svetr, set čepice rukavic a návleku na krk, vitrínku na míčky![]()
Golfového? Sukenku na golf, manžel soupravu bundu a gatě, klukům jsem nechala udělat kalendář z jejich golfových fotek. Vojta dřevo a hybrid (ale o těch věděl), Jíra kšiltovku Calaway. Dohodli jsme se totiž, že golfové dárky si koupíme během sezóny a bez překvapení, podle toho co kdo bude potřebovat. Jinak kluci dostali od svého nejstaršího bráchy 3D tiskárnu a z té jsou u vytržení
.
Jako @JanKostalCZE ne, to není nikdoVitrínku na míčky? Budeš sběratel jak @JanKostalCZE?
Ať vytisknou golfový míček, porovnáme ho s ProV1.![]()
Řeknu jim to.Vitrínku na míčky? Budeš sběratel jak @JanKostalCZE?
Ať vytisknou golfový míček, porovnáme ho s ProV1.![]()
Starší syn má 3D přes rok, takže jsem dostala od něj vyrobené vypichovatko, týčka a držák na 2 míčky na pásek.Golfového? Sukenku na golf, manžel soupravu bundu a gatě, klukům jsem nechala udělat kalendář z jejich golfových fotek. Vojta dřevo a hybrid (ale o těch věděl), Jíra kšiltovku Calaway. Dohodli jsme se totiž, že golfové dárky si koupíme během sezóny a bez překvapení, podle toho co kdo bude potřebovat. Jinak kluci dostali od svého nejstaršího bráchy 3D tiskárnu a z té jsou u vytržení
.
Je to lajdák.Mě Ježíšek přinesl tolik vytouženou golfovou GPS navigaci Garmin Approach G8. Už se těším ven. Akorát nevím, kde ztratil toho Jucada. Toho jsem si totiž přál taky.
Asi jsi neznaboh, nemodlíš se, a když se máš postit, přežíráš se ... tak se nedivAkorát nevím, kde ztratil toho Jucada. Toho jsem si totiž přál taky.
Jen je vezmi sebou, nic neudělá člověku radost jako najít při hledání ztracené brambory nové ProvéčkoMně Ježíšek přinesl míčky ProV1, kšiltovku a poukaz na 6ti denní cyklogolfový pobyt do Hořehled. To, co jsem si o tom hřišti přečetl, mne utvrdilo v rozhodnutí, míčky od Ježíška nechat raději doma.![]()
vis, ze micky starnou??Asi jsi neznaboh, nemodlíš se, a když se máš postit, přežíráš se ... tak se nediv
Já ze stejnýho důvodu dostal jen tři rukavice a krabku 12 novejch míčků i když jsem si přál alespoň 14 denni golfovou dovolenou třeba v JAR.
Na druhou stranu je třeba přznat, že ty míčky jsou ProV1. Na třetí stranu tady ale zas veřejně prohlašuju, že na ně nesáhnu, dokud nezahraju 80 nebo míň. ... doufám, že to bude už příští sezónu.![]()
Ale po 30-ti létech už nabývají historickou sběratelskou hodnotu.vis, ze micky starnou??aby za 10 let jeste letaly
![]()
Jen je vezmi sebou, nic neudělá člověku radost jako najít při hledání ztracené brambory nové Provéčko![]()