- Jméno
- Bohumil
- Přijmení
- Křivda
- Klub
- Český golfový klub
Jejda to je zimní obléčo, chybka se vloudila 2ku nebratchci videt foto z 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jejda to je zimní obléčo, chybka se vloudila 2ku nebratchci videt foto z 2
Hlásím splnění 2,3,4,5,6,7 a 11, 16
Co to máš za cíl? Vlastně měla...Dnes hra bez autu, bez písku, ztráty míčku, bez vody. No a pokud to federace moc neposune, hlásím i splnění letošního cíle
SIngl, jenže jak to teď vidím, tak ho mám jen do příštího turnajeCo to máš za cíl? Vlastně měla...
Dnes hra bez autu, bez písku, ztráty míčku, bez vody. No a pokud to federace moc neposune, hlásím i splnění letošního cíle
Dnes tužka, ale 27 jamek bez trojpatu, prosím červenou. Celkem 45 patů.
Diky. Já ty barvičky prostě nedávámJedeš jak drak! Máš to tam.
Žlutá udělena (je to jako odpaliště, červená -> žlutá -> černá, bílá chybí, není vidět ). Pěkný, jako 27 jamek bez trojpatu je supr! Takže žlutá a půl!
---
https://goo.gl/JQCl6f
Pokud nemám tak prosím turnaj bez bunkeru. [emoji4]
Já včera Mstětice bez outu, tak prosím za žlutou. A málem jsem zapoměl, ale v pátek Mstětice 4 členný flajt v turnaji a 20 minut před limitem, tak bych taky prosil žlutou. Děkuji
Já včera Mstětice bez outu, tak prosím za žlutou. A málem jsem zapoměl, ale v pátek Mstětice 4 členný flajt v turnaji a 20 minut před limitem, tak bych taky prosil žlutou. Děkuji
Noo, vidíte. Já vlastně taky. Byl jsem členem toho flightu, tak prosím taky.ok, máš to tam! Za turnaj máš nárok na černou, takže jsem dal černou. Gratuluji! https://goo.gl/JQCl6f
Noo, vidíte. Já vlastně taky. Byl jsem členem toho flightu, tak prosím taky.
Tak dnes Mladá Boleslav bez Outu. Bunker jsem zahrál jeden na 18. jamce, to je k vzteku.
Teda ale 6 na 1? Že se nestydíš! Stydíš viď...?prosim za vcerejsem zlutou za kofolu.
a za dnesek turnaj 1.kolo 1.liga zpad na Karlstejne: bez trojputtu. bez vody. bez outu. bez ztraty mice. zlepseni hcp
dekujuu