Přidal jsem novou položku k Hodnocení: Darovanský dvůr
Více info...
ČR / Plzeňský kraj - Darovanský Dvůr 27j
Více info...
Upraveno:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
ČR / Plzeňský kraj - Darovanský Dvůr 27j
a bydlel jsi na místě? Také doporučíš? Je to jeden z adeptů na víkendové výletyvčera večer jsem šel devítku Jezírka. Po celodenním dešti fajn stav. Dokonce i grýny celkem jezdily . Hřiště míčky nežere, posekané rafy.
NIkde nikdo, mohu jen doporučit.
Hele, Beřovice greeny jako mávnutím kouzelného proutku včera ok [emoji846]Hřiště v perfektní kondici, rychlost greenů velmi slušná ( z Beřovic by měli přijet na školení ), v sobotu odpoledne naprosto prázdno, musím jedině doporučit.
Je to presne jak rikas... Hral jsem to hriste cca 2 mesice zpatky, hriste v uplne skvely kondici, navic jsme byli na hristi prakticky jen my a to jsme hrali v nedeli dopo, takze v tomto ohledu perfektni.
Vsichni jsme ale hriste hrali poprvy a vedeli jsme kulovy kam hrat... Znaceni zadny, jen na zacatku jamky kamen se vzdalenostma s ruznejch teecek, ale je to tak strasne spatne citelny, ze to clovek skoro prestane sledovat
Jidlo jsme nemeli (covid), recepcni teda hrozna, ale urcite se sem znovu a rad vratim!
přesně moje zkušenost, recepční ani nezvedla hlavu - hrála solitaire - vyloženě jsem jí zdržoval - řekl jsem to maršálovi - řekl mi, že musí brát co je... - hřiště krásné, ale bez hodinek bych byl ztracenýJe to presne jak rikas... Hral jsem to hriste cca 2 mesice zpatky, hriste v uplne skvely kondici, navic jsme byli na hristi prakticky jen my a to jsme hrali v nedeli dopo, takze v tomto ohledu perfektni.
Vsichni jsme ale hriste hrali poprvy a vedeli jsme kulovy kam hrat... Znaceni zadny, jen na zacatku jamky kamen se vzdalenostma s ruznejch teecek, ale je to tak strasne spatne citelny, ze to clovek skoro prestane sledovat
Jidlo jsme nemeli (covid), recepcni teda hrozna, ale urcite se sem znovu a rad vratim!
Odpověď:Pěkný den, paní Sinkulová,
dnes jsem si u Vás byl s přáteli zahrát a velmi rád Vám vyseknu poklonu za naprosto fantastické hřiště - takhle nádherně svěží fairwaye a betonové greeny jsem už dlouho neviděl a skutečně jsme si hru náramně užili. Ráno nás potěšila velmi veselá recepční a kuchař s kuřecím steakem odvedl také výbornou práci. Moc děkujeme za krásný zážitek!
Společně s přáteli na 19. jamce nás ale trápí jedna věc - proč nemáte u odpališť jamek mapky se vzdálenostmi k překážkám, doglegům, významným stromům atd.? Chápu, že členové to neřeší, protože hřiště znají. Ale my, jako sváteční návštěvníci, jsme často velmi tápali v odhadu vzdálenosti a volbě správné hole. Budu moc rád, když si najdete chvilku na odpověď.
Mějte se krásně!
Martin Kopčák
No nejsem ekonom, ale asi je lepší vyhodit spoustu peněz za online navigaci než utratit méně za cedule a zbytek buď vydělat nebo investovat do hřiště na jiné věciBirdie karta pro novâčky zdarma... To je dobrý nápad. Akorát, když recepční zapomene - dost nahovno. Ale stejně ty cedule by být měly. Proč se řeší přednostně online navigace a ne staletí osvědčená offline verze, tzn funkční cedule za všech podmínek? Asi pokrok.
Díky za info, dobré vědět!
Jinak hezký email, za zmínku 19.jamky v tak pozitivním duchu máš u mě pivo.![]()