Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

ČR - Střed Benátky nad Jizerou

Hnědá tráva, ani suchá fw by mi nevadila, ale tady se už pod míček člověk nedostane a do pondělka pršet nemá. Ale! Budou mega doběhy!
Tak v „kdyby golfu” jsem dnes Benátky šel za 78. Jenže to bych nesměl z týčka zatáhnout 4x driver na okraj ferveje s doběhem (či spíše doslokem) do heavy rafu (resp. do autu na 7.) 🙈. Provizí jsem to doplácal 3x na cikánský par a 1x cikánské bogie 😟. Takže nakonec 86 😡

Jinak s ohledem na zdejší reference jsem se bál o ruce, ale v pohodě. Žádný problém ze hry z tvrdých fervejí (rafů) jsem neměl. 😉

Jee ja te tam dnes nevidela 😩. Jinak hriste je jak vyprahla planina ... zelene musis hledat lupou. Ma to jednu vyhodu, u 100 m rany dalsich 50 m dobeh 🤣. Greeny jakz takz... jestli bude jeste tyden sucho, tak to nebude k hrani 😱

Jee ja te tam dnes nevidela 😩. Jinak hriste je jak vyprahla planina ... zelene musis hledat lupou. Ma to jednu vyhodu, u 100 m rany dalsich 50 m dobeh 🤣. Greeny jakz takz... jestli bude jeste tyden sucho, tak to nebude k hrani 😱
Šel jsem v 1. flajtu ;)
Tak se třeba pozdravíme někdy jindy :up:

No právě ... dalších 50m doběh do 💩 🙈

Nehrál teď někdo v poslední době Benátky? Chceme jít někam v neděli a není moc kam. Tak jestli tam má smysl vůbec jezdit. Díky

Nehrál teď někdo v poslední době Benátky? Chceme jít někam v neděli a není moc kam. Tak jestli tam má smysl vůbec jezdit. Díky
Já tam byl v pátek a půjdu asi zase v pátek. Hřiště už je v zimním módu. Hraje se z modrých. FW byly poměrně dobré, ani jsem nestavěl. Greeny slušné - tak jak jsou celou zimu. (Až teda na jedničku)Hopsá to no...
Jestli půjdu zítra, tak ti můžu napsat aktuality.

Dnes jsem se byl provětrat v Benátkách.......a asi největší "zážitek" greeny. Kdo jste ještě nepatoval na betonu s občasným náznakem trávy (viz foto), tak jeďte. Bylo to rychlý jak svině, než jsem pochopil která bije, tak na první devítce proběhly 2 čtyřpaty a dvakrát jsem se dokoce vypatoval z greenu:oops:😀.....a to se nepovažuju za úplnýho patovacího dřeváka (na rozdíl od ostatních golfových činností:().
Jinak fairwaye benátecká klasika, tzn tvrdý a kvalita proměnlivá, v bunkrech takovej divnej hrubej písek.......Hospoda otevřená s asi 6 - 8 jídly..................Jo a při rezervaci to hlásilo, že od zítra je uzavřenej příjezd od dálnice (zapomněl jsem ale na jak dlouho), takže objížďka klasicky přes Jiřice.
20250427_160017.webp

Dnes jsem se byl provětrat v Benátkách.......a asi největší "zážitek" greeny. Kdo jste ještě nepatoval na betonu s občasným náznakem trávy (viz foto), tak jeďte. Bylo to rychlý jak svině, než jsem pochopil která bije, tak na první devítce proběhly 2 čtyřpaty a dvakrát jsem se dokoce vypatoval z greenu:oops:😀.....a to se nepovažuju za úplnýho patovacího dřeváka (na rozdíl od ostatních golfových činností:().
Jinak fairwaye benátecká klasika, tzn tvrdý a kvalita proměnlivá, v bunkrech takovej divnej hrubej písek.......Hospoda otevřená s asi 6 - 8 jídly..................Jo a při rezervaci to hlásilo, že od zítra je uzavřenej příjezd od dálnice (zapomněl jsem ale na jak dlouho), takže objížďka klasicky přes Jiřice.
Zobrazit přílohu 49828
To je opravdu green? Která jamka?

To je opravdu green? Která jamka?
Jsou to všechny kromě 18ky, která byla z velké části zelená. Byl jsem obdobně jako @ligi dost překvapen, že se hraje v Benátkách hrálo o víkendu na "browny". Snad to dají dohromady....
Ale putovat se na tom překvapivě dalo.

Podobné

• RMS: Item RMS: Item
ČR - Východ Havlíčkův Brod
Reakce
1
Zobrazení
766
ČR - Morava Holešov
Reakce
1
Zobrazení
988
ČR - Morava Slušovice
Reakce
1
Zobrazení
823
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom