Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Hele taky jsem falešný ale na turnaj se pořád bojím jelikož mám dny kdy ztratím i 8 míčků a bez ztráty jsem ještě nehrál. Tak Toma chápu.Ahoj Tome, vítej na Jamce. Jakpak si se o nás dozvěděl? Koukám v profilu, že Osvědčení si získal už v roce 2020. Že ty se na nás chystáš, aby si nám někde jako zadrženej hendikap sebral vítězství a bednu? Přiznej se!
Tak ještě jednou, vítej, golfu zdar a ať se Ti u nás líbí!
Kdo neztratí za hru 10 míčů není golfista! A charakter se pozná tak, že na jedné jamce pošle do lesa minimálně 3 naprosto totožné rány. Kdo tohle nedělá, vůbec nemůže pochopit co je golf za adrenalinovej zážitek!Hele taky jsem falešný ale na turnaj se pořád bojím jelikož mám dny kdy ztratím i 8 míčků a bez ztráty jsem ještě nehrál. Tak Toma chápu.
Přesně tak, taký mám pro svou psychickou pohodu rád, když čipuji 5 m před greenem a skončím po topince v džihádu 10 m za greenem...to mají mazlíčci rádi...dej pak vědět, jestli jsi šel přes 50 Stb na prvním turnajiA pak mám velice rad přihrávky které skončí dál a v horší pozici než bylo původní místo.
Uplně to vidim, jako by to bylo včera. Drive na 7ce, jeden z nejlepších co jsem tu kdy zahrál - díky dobrému odskoku a suššímu podkladu to bylo skoro 300 m, do jamky chybělo tak 50 m. Je to z kopce, je sucho, budeš to Matýsku hrát opatrně a na jistotu na PAR. Vzal jsem 7ku, že dám pěknej běhavej čipík na střed greenu. Samozřejmě jsem to topnul jako kráva, green to přejelo jako Sáblíková Lipno a šup do autu. No nic, novej míč a už nebylo na co se šetřit, pěkně 56kou na tyč. A jeb ho, Sáblíková vol. 2 byla na světě a šup znova mezi slepice...Mrdat to!A pak mám velice rad přihrávky které skončí dál a v horší pozici než bylo původní místo.
Tak jsem si zahrál virtuál golf, handicapové úterý a mám tam 51 stb.Kdo neztratí za hru 10 míčů není golfista! A charakter se pozná tak, že na jedné jamce pošle do lesa minimálně 3 naprosto totožné rány. Kdo tohle nedělá, vůbec nemůže pochopit co je golf za adrenalinovej zážitek!
Hele, musí to být do lesa, já v Telči na 3 - ce dva dny po sobě zahrál tři míče do rybníka, než mi došlo, že nemám hrát přes vodu, ale směrem na dámská odpaliště.Kdo neztratí za hru 10 míčů není golfista! A charakter se pozná tak, že na jedné jamce pošle do lesa minimálně 3 naprosto totožné rány. Kdo tohle nedělá, vůbec nemůže pochopit co je golf za adrenalinovej zážitek!
Voda není špatná, ale výchovný hledisko má minimální. Míč ve vodě je prostě fuč a neřešíš to. Ale míč v lese, ten dává naději. Ten tě láká...třeba to najdu, třeba tam bude průhled, třeba to půjde vyklepnout...a teprve když si rozerveš novej neprofuk o planou růži, zasereš bílý topánky od krtinců, třikrát padneš na záda po uklouznutí po kamzičím hovně, popálíš lejtka od kopřiv a rozšviháš vzteky tři mraveniště, teprve pak víš o čem je golf...Hele, musí to být do lesa, já v Telči na 3 - ce dva dny po sobě zahrál tři míče do rybníka, než mi došlo, že nemám hrát přes vodu, ale směrem na dámská odpaliště.
U tebe se nemusí ani do lesa, stačí křoví. Kolik já tam nechal kalhot a triček ani nepočítám…Voda není špatná, ale výchovný hledisko má minimální. Míč ve vodě je prostě fuč a neřešíš to. Ale míč v lese, ten dává naději. Ten tě láká...třeba to najdu, třeba tam bude průhled, třeba to půjde vyklepnout...a teprve když si rozerveš novej neprofuk o planou růži, zasereš bílý topánky od krtinců, třikrát padneš na záda po uklouznutí po kamzičím hovně, popálíš lejtka od kopřiv a rozšviháš vzteky tři mraveniště, teprve pak víš o čem je golf...
Mě to povídej - každoročně si objednám 6 nových resortních triček a po týdnu nemám co nosit…U tebe se nemusí ani do lesa, stačí křoví. Kolik já tam nechal kalhot a triček ani nepočítám…
Tak hurá, 1 den máš ve zvyku ten les minout. To je super, ne?Mě to povídej - každoročně si objednám 6 nových resortních triček a po týdnu nemám co nosit…![]()
U tebe je to v pořádku. Nemáš tam cpát křoví s trnama[UWSL]Mě to povídej - každoročně si objednám 6 nových resortních triček a po týdnu nemám co nosit…[/UWSL]![]()
No a teď tu o Červené KarkulceMě to povídej - každoročně si objednám 6 nových resortních triček a po týdnu nemám co nosit…![]()
Kam se normální běloch dostává třetí ranou .....No a teď tu o Červené KarkulceŠel jsem s tebou 3 kola , a tvoje nejhorší rána byl driver na 4 vlevo ke stromkům pod včelí úly
![]()
Ne, určitě se nechystám vybrat nějaký turnajAhoj Tome, vítej na Jamce. Jakpak si se o nás dozvěděl? Koukám v profilu, že Osvědčení si získal už v roce 2020. Že ty se na nás chystáš, aby si nám někde jako zadrženej hendikap sebral vítězství a bednu? Přiznej se!
Tak ještě jednou, vítej, golfu zdar a ať se Ti u nás líbí!