Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Máte vlastní kartáček na golfové hole? :)

Máte vlastní kartáček na golfové hole? :)

  • Právě jsem ho někde ztratil... a ještě nový nepořídil.

    Hlasy: 0 0,0%

  • Hlasovalo
    40

requo

Guru fóra
19.jamka
Jméno
Michal
Přijmení
Šatal
Klub
Hořehledy
HI (HCP)
+- 17
Taková drobnost a jak dokáže být užitečná. :) Je jich celá řada - pomáhají nám udržovat golfové hole čisté - tak, abychom zvýšili šanci správně umístit míček. Máte takovýto kartáček na bagu nebo vozíku - tzn. vždy u sebe při hře?

Máte nějaký, který se vám osvědčil a který s vámi spokojeně slouží už nějaký čas?
 
Mám nějaký dvojkartáč štětiny umělohmotné a kovové. Vrátil jsem v život starý navíjecí držák ze skipasu, na kterém to mám přichyceno a na bagu. Zrovna v sobotu jsem s tím drhnul spodky holí od zelené rohožky.
 
Mám, tuším z Decathlonu, takový ten na tom navijáku.
 
Jiné. V bagu mám vždycky druhou láhev s vodou a mikrovlaknovou utěrku do domácnosti na karabině. A tím super vyčistím cokoliv.
 
Taky mám z golfArtsu takový ten s navijáčkem, dosud jako nový, po odehrání míče utřu hlavu hole ručníkem a před následujícím odpalem čistím drážky špičkou dřevěného týčka , úplně postačuje střed hole , konce drážek vyčistím po hře, pomocí vody- čistič holí. Postačuje střed impaktové plochy , tedy pokud tímto projektovaným středm hrajete.
Nevidím důvod brousit impaktovou plochu ocelovým kartáčkem stačí , že se otloukává míčkem, který je xkrát měkčí než stětiny čistícího kartáčku.
 
Nevidím důvod brousit impaktovou plochu ocelovým kartáčkem stačí , že se otloukává míčkem, který je xkrát měkčí než stětiny čistícího kartáčku.
Existují i kartáčky s mosaznými stětinkami 😉
 
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom