JanKostalCZE
- Jméno
- Jan
- Přijmení
- Košťál
- Rok ZK
- 2009
- Klub
- Prague City Golf
- HI (HCP)
- 0,1
- P/L
-
- Pravák
- Značka
- Mizuno, Titleist, UA
- Feedback
- +0 / 0 /-0
vsudehralove.cz je skupina nadšenců, kteří si počítají odehraná hřiště v ČR. Každý rok probíhá i hodnocení hřišť ve 4 kategoriích. Do žebřícku se můžete dostat přes počítání hřišť na stránkách, podmínkou je minimálně 60 odehraných hřišť na našem území. Zkuste, zda se dostanete do žebřícku. 
Officiální dopis všudehrálů:
Spolek všudehrálů je volným sdružením přátel golfu, kteří již hráli na velkém počtu hřišť v České republice. Úkolem Spolku je šířit dobré jméno golfu, zobecňovat a zveřejňovat zkušenosti hráčů/členů s golfovými hřišti a zprostředkovávat komunikaci mezi nimi. Podmínkou ke vstupu je hra na minimálně 60 znormovaných hřištích v Česku, resp. vedených v databázi ČGF. Jak to zjistit? Klikněte si v liště na Počítání hřišť a tam si označte ta hřiště, na kterých jste již hráli. Máte-li jich více než 60, budete vyzváni ke vstupu do spolku.
Členství ve Spolku má tři úrovně: ZLATÉ je spojeno se hrou na minimálně 100 hřištích, STŘÍBRNÉ s hrou na minimálně 80 hřištích, BRONZOVÉ s hrou na minimálně 60 hřištích. Při dosažení jednotlivých úrovní získává člen zároveň Fučíkův golfový odznak dané hodnoty, kterým se může libovolně prokazovat. Anebo nemusí…
Všudehrálové si doplňují hřiště, kde ještě nehráli, ať ta nově nově vzniklá, či hřiště, která jim v seznamu chybí. Každým doplněním stoupají pak v spolkovém žebříčku, který najdete po kliknutí na Žebříček Spolku v liště.
Stalo se dobrou tradicí, že své dojmy z hřišť kvantifikují v hodnocení hřišť, které sestavuje žebříčky v absolutní kategorii, kategorii osmnáctek a větších hřišť a naopak devítek a menších. Také sestavujeme tabulky ve čtyřech hodnocených kategoriích: Sportovní hodnota, Zázemí a vybavení hřiště, Přírodní a estetický dojem, Atmosféra.
Officiální dopis všudehrálů:
Spolek všudehrálů je volným sdružením přátel golfu, kteří již hráli na velkém počtu hřišť v České republice. Úkolem Spolku je šířit dobré jméno golfu, zobecňovat a zveřejňovat zkušenosti hráčů/členů s golfovými hřišti a zprostředkovávat komunikaci mezi nimi. Podmínkou ke vstupu je hra na minimálně 60 znormovaných hřištích v Česku, resp. vedených v databázi ČGF. Jak to zjistit? Klikněte si v liště na Počítání hřišť a tam si označte ta hřiště, na kterých jste již hráli. Máte-li jich více než 60, budete vyzváni ke vstupu do spolku.
Členství ve Spolku má tři úrovně: ZLATÉ je spojeno se hrou na minimálně 100 hřištích, STŘÍBRNÉ s hrou na minimálně 80 hřištích, BRONZOVÉ s hrou na minimálně 60 hřištích. Při dosažení jednotlivých úrovní získává člen zároveň Fučíkův golfový odznak dané hodnoty, kterým se může libovolně prokazovat. Anebo nemusí…
Všudehrálové si doplňují hřiště, kde ještě nehráli, ať ta nově nově vzniklá, či hřiště, která jim v seznamu chybí. Každým doplněním stoupají pak v spolkovém žebříčku, který najdete po kliknutí na Žebříček Spolku v liště.
Stalo se dobrou tradicí, že své dojmy z hřišť kvantifikují v hodnocení hřišť, které sestavuje žebříčky v absolutní kategorii, kategorii osmnáctek a větších hřišť a naopak devítek a menších. Také sestavujeme tabulky ve čtyřech hodnocených kategoriích: Sportovní hodnota, Zázemí a vybavení hřiště, Přírodní a estetický dojem, Atmosféra.
requo
- Jméno
- Michal
- Přijmení
- Šatal
- Rok ZK
- 2015
- Klub
- Hořehledy
- HI (HCP)
- +- 23
- P/L
-
- Pravák
- Značka
- Ping
- Rozhodčí ČGF
- III.třída
- Feedback
- +1 / 0 /-0
To je moc pěkná aktivita, už jsem si to dříve pročítal. Škoda, že tam není možnost něčeho jako "všudehrál kraje", to bych v dohledné době mohl dosáhnout.
JanKostalCZE
- Jméno
- Jan
- Přijmení
- Košťál
- Rok ZK
- 2009
- Klub
- Prague City Golf
- HI (HCP)
- 0,1
- P/L
-
- Pravák
- Značka
- Mizuno, Titleist, UA
- Feedback
- +0 / 0 /-0
ja mam odehrano v CR 85 hrist (podle vsudehralu 86, pocitaji mnich a novou bystrici jako 2, ja ne) mam vsechny 18+j hriste, letos budu muset dohanet kacov a ceskou lipu 
Taky jsem o tom už kdysi četl. Do téhle společnosti bych rád, ale jde to pomalu..
JanKostalCZE
- Jméno
- Jan
- Přijmení
- Košťál
- Rok ZK
- 2009
- Klub
- Prague City Golf
- HI (HCP)
- 0,1
- P/L
-
- Pravák
- Značka
- Mizuno, Titleist, UA
- Feedback
- +0 / 0 /-0
49
jeste 11
RobertSlajs
34...letos musím máknout49jeste 11
JanKostalCZE
- Jméno
- Jan
- Přijmení
- Košťál
- Rok ZK
- 2009
- Klub
- Prague City Golf
- HI (HCP)
- 0,1
- P/L
-
- Pravák
- Značka
- Mizuno, Titleist, UA
- Feedback
- +0 / 0 /-0
Ja uz mam 95 podle vsudehralu, 94 podle me, (vysvetleni v prvnim prispevku) a to me radi az na 15. misto
3 zanikla hriste uz neodehraju, a na sestky nejezdim
ale v jednom z clanku jsem se docetl, ze jsem nejmladsi vsudehral
3 zanikla hriste uz neodehraju, a na sestky nejezdim
ale v jednom z clanku jsem se docetl, ze jsem nejmladsi vsudehral
RobertSlajs
Tak Yard resort bude brzo devítka, tam už můžeš a přibyde ti další hřiště3 zanikla hriste uz neodehraju, a na sestky nejezdim![]()
JanKostalCZE
- Jméno
- Jan
- Přijmení
- Košťál
- Rok ZK
- 2009
- Klub
- Prague City Golf
- HI (HCP)
- 0,1
- P/L
-
- Pravák
- Značka
- Mizuno, Titleist, UA
- Feedback
- +0 / 0 /-0
Lipu daaaavno mam, byl jsem tam nekolikrat.Tak Yard resort bude brzo devítka, tam už můžeš a přibyde ti další hřištěV pondělí Č.Lípa a jsi na 97 (podle všudehrálů) a tím pádem už na T13! Co ti vlastně z ČR chybí a dá se ještě odehrát?
chybi mi:
Kacov (snad stihnu jeste v dubnu)
a 4x9 na morave: Radikov, Burov, Komarno, Hukvaldy, to chci dat v kvetnu,
pak yard az se otevre a mam 100 podle me, 101 podle vsudehralu a mam hotovo
pak mozna zacnu jezdit i sestky??
JanKostalCZE
- Jméno
- Jan
- Přijmení
- Košťál
- Rok ZK
- 2009
- Klub
- Prague City Golf
- HI (HCP)
- 0,1
- P/L
-
- Pravák
- Značka
- Mizuno, Titleist, UA
- Feedback
- +0 / 0 /-0
JanKostalCZE
- Jméno
- Jan
- Přijmení
- Košťál
- Rok ZK
- 2009
- Klub
- Prague City Golf
- HI (HCP)
- 0,1
- P/L
-
- Pravák
- Značka
- Mizuno, Titleist, UA
- Feedback
- +0 / 0 /-0
ale i odehrani meho planu, u me 100, u vsudehralu 101, me nedostane zpet do top10
asi fakt budu muset na ty sestky :/
to jsou 4 hriste navic
RobertSlajs
Aha, já právě myslel, že nemáš v Lípě komplet osmnáctku. To už pak opravdu ty šestkyLipu daaaavno mam, byl jsem tam nekolikrat
JanKostalCZE
- Jméno
- Jan
- Přijmení
- Košťál
- Rok ZK
- 2009
- Klub
- Prague City Golf
- HI (HCP)
- 0,1
- P/L
-
- Pravák
- Značka
- Mizuno, Titleist, UA
- Feedback
- +0 / 0 /-0
proc neudelaj i svetove vsudehral??Aha, já právě myslel, že nemáš v Lípě komplet osmnáctku. To už pak opravdu ty šestky![]()
Haha, stepanov mam taky
To ma myslim skoro kazdej tady Jane
JanKostalCZE
- Jméno
- Jan
- Přijmení
- Košťál
- Rok ZK
- 2009
- Klub
- Prague City Golf
- HI (HCP)
- 0,1
- P/L
-
- Pravák
- Značka
- Mizuno, Titleist, UA
- Feedback
- +0 / 0 /-0
Ja neHaha, stepanov mam taky
To ma myslim skoro kazdej tady Jane![]()
Je to uz definitivum, ze nikdy neotevrou?Ja ne![]()
JanKostalCZE
- Jméno
- Jan
- Přijmení
- Košťál
- Rok ZK
- 2009
- Klub
- Prague City Golf
- HI (HCP)
- 0,1
- P/L
-
- Pravák
- Značka
- Mizuno, Titleist, UA
- Feedback
- +0 / 0 /-0
asi jo, nikdo do toho nechce dat finance, je to zavrene uz 3-4 rokyJe to uz definitivum, ze nikdy neotevrou?
Ještě ho můžeš koupit a tím zařídit znovuotevření [emoji13]asi jo, nikdo do toho nechce dat finance, je to zavrene uz 3-4 roky![]()
JanKostalCZE
- Jméno
- Jan
- Přijmení
- Košťál
- Rok ZK
- 2009
- Klub
- Prague City Golf
- HI (HCP)
- 0,1
- P/L
-
- Pravák
- Značka
- Mizuno, Titleist, UA
- Feedback
- +0 / 0 /-0
good ideaJeště ho můžeš koupit a tím zařídit znovuotevření [emoji13]
to bych spis radsi, aby otevreli LipnoJe to uz definitivum, ze nikdy neotevrou?
Podobná témata
- Zobrazení
- 198
- Zobrazení
- 305
- Zobrazení
- 735
- Zobrazení
- 909
Velký dík za spolupráci a podporu 19.jamky v roce 2020 patří (více info):
-
Pro zajištění provozu našeho fóra využíváme soubory cookies. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.