Tak absolvován zmíněný pobyt. Pocity rozporuplné.
Hřiště mě osobně štvalo, ale nutno uznat, že je to dost dané tím, že pro mě je obtížné.
Je dlouhé, ale ne tak, abych spolehlivě netrefil každou příčnou vodu při hře driverem. Můj zvyk hrát po drivu na ctyrparu druhou do greenu sedmičku a na domovském hřišti devítku nebo wedge tady vzal rychle za své. Obvykle i čtyřka železo byla krátká. Takže pokud jste kratší hráči jako já, na green v regulaci zapomeňte.
Rough jedovatý a heavy rough téměř zbytečné hledat.
Bunkery plné kamenů.
Na druhou stranu krásné některé jamky. Od 13. mi to spíš připomínalo horskou turistiku, takže neatleti jako já se pěkně zapotí..
Tohle vše by se i mohlo brát jako pozitivní pro někoho.
Ovšem opět aerifikace, tentokrát naprosto bez upozornění a o kompenzaci ani nemluvím. Navíc to greenkepri nějak nedávají, rozryli to tak nějak podivně napřeskáčku, některé jamky do odpoledne ani nezametli písek, to jsem fakt ještě nikde nezažil.
Obsluha v klubovně zoufalá, jednou jsme si pro pivo došli sami, podruhé odešli neobslouženi. Ceny normální.
Další kapitola je ubytování v Šiškově mlýně. Až na místě jsme pochopili, že moc společného s hřištěm nemají. Pokoj samotný ok, recepční, servírka i kuchař ochotní. Organizace taková podivná, všichni tam neustále pro něco někam běhali. V hotelu jsme byli 4 hosté a odhadem 4 členové personálu.
Večeře se podává v prostoru bowlingového baru - divné. Jídlo slušné, ovšem cena naprosto nesmyslná.
Závěr - nejspíš už ne...