Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Tours PGA TOUR

THE CJ CUP
resuméééé

Vítěz: Justin Thomas (USA)

cjcup5.PNG


Pár zajímavostí:
  • Výhoda asijské části TOUR je, že už je odehráno v neděli dopo - myšleno středoevropského času, takže v pondělí ráno je na netu už spousta materiálu, ze který se dá čerpat. To jen tak mimochodem. Pojďme ale k věci. :)
  • Vyhrál Justin Thomas (-20) z USA, dvě rány nad pronásledovatele Dannyho Lee. Justin bude mít tenhle turnaj asi hodně rád. Vyhrál ho už podruhé, poprvé v roce 2017. Tehdy s výsledným celkovým skóre -9. Je to jeho celkem už 11. vítězství na okruhu PGA - první bylo v roce 2015. "Nevím, asi je tady v Asii něco, co mám rád", culil se Thomas (v Asii vyhrál už celkem 4 turnaje). No, aby to tam rád neměl (jo, upřímně závidím) - za tohle vítězství si připsal pěkných 40 a kousek melounů v Kč (1 755 000 dolarů).
  • "Smutným" hrdinou turnaje je Danny Lee. Plným jménem Danny Jin-Myung Lee, 29 let. Původem právě z Koreje, ale profesionálně reprezentuje už nějaký pátek Nový Zéland, vlastně celou svojí golfovou kariéru. Na Nový Zéland emigroval se svoji rodinou v osmi letech. Danny byl favoritem, pro místní publikum. Jednak díky svému místnímu původu, jednak kvůli životní události - minulou neděli o skoro dva měsíce dříve se jeho paní narodilo druhé dítě, dva měsíce před termínem. Nic moc. Justinovi byl nelítostným pronásledujícím soupeřem až do rozhodujících dvou bogey na nedělní 15. a 16. "Opravdu jsem chtěl vyhrát CJ CUP. Pro mě hodně znamená vyhrát před korejskými fanoušky a pro celou mou korejskou rodinou. Dnes jsem hrál, jak jen to šlo - a samostatné druhé místo bylo to nejlepší, na co jsem mohl dosáhnout." Danny, drž se a malému do života hodně sil!
  • Loňský vítěz Brooks Koepka po druhém kole odstoupil pro zranění kolena. Ale jeho mladší bráška Chase na divokou kartu sponzora zabojoval a nakonec pro rodinu urval T46, s výsledným skóre (-3).
  • Rozdíl mezi nejlepších hráčem turnajem a hráčem, který skončil na posledním místě (rozuměj, dohrál všechny 4 kola) je celkem 39 ran. Justin Thomas zahrál -20, po 4. kolech měl +19 Korejec Tae Hee Lee. Tenhle turnaj se díky zúženému startovacím poli hraje bez biče - není cut. A za poslední financemi ohodnocené místo Tae získal $16,185, tzn. cca 370.000 Kč.
  • A ještě jedno jméno vytáhneme z turnajového klobouku: Phil Mickelson si už moc nevěří na získání divoké karty na Prezident Cup. Pokud po něm Tiger Woods nešáhne, tak to bude poprvé, kdy Lefty by na tomto turnaji chyběl od roku 1994. Sám Phil před začátkem CJ Cup prohlásil, že "V posledních sedmi osmi měsících jsem nehrál dobře. Je tu spousta lepších hráčů, kteří si kartu zaslouží víc než já. I kdybych teď (CJ Cup) vyhrál, pořád je to na kartu málo. Neprosím o ní, nečekám, že přijde". Sluší se dodat, že se ani v CJ Cup příliš nezazářil, optikou výsledného pořadí: T31 (-7) . Tak uvidíme, nominace se blíží (cca 2 týdny). Více info viz golfextra.cz, příp. golf.com.
Já ale myslím, že by tam měl být. Prostě je to borec. A na každém turnaji baví! Koukněte, jak i na tomhle turnaju bylo zaděláno na HIO v jeho podání. Na hio na 4paru! Zpropadená fangle. Btw. jedná se o 2.kolo, 14.jamku, 322 metrů. A pak že ty dlouhé drajvy nejdou (na green mu to doletělo carry).


Aktuální tabulka FedexCup (2020):
  • Ještě máme začátek sezóny, ale aktuálním vítězstvím se na třetí místo v žebříčku FedexCup probojoval Justin Thomas. Je to hezky seskládané, 6 turnajů, 6 různých vítězů, 6 prvních míst (vcelku logicky).

cjcup-fedexcup.PNG



(aktuální celý žebříček: https://www.pgatour.com/fedexcup/official-standings.2020.html)

Ve čtvrtek 24.10. se podíváme na 7.turnaj letošní PGA TOUR. Pořád v Asii - skočíme jen kousek, coby kamenem dohodil. Čeká nás Japonsko - The ZOZO CHAMPIONSHIP
 
Upraveno:
Jinak Japan Skins Challenge na hřišti MGM resort (kde se bude hrát i nadcházející turnaj ZOZO Championship) skončil následovně.
1. Jason Day 210tis.$
2.-3. Tiger Woods a Rory McIlroy 60tis$
4. Hideki Matsujama 20tis.$

Pár zajímavostí - hráči i diváci si hru fakt užívali, všichni hráči měli microporty, takže byly slyšet kejich komentáře. Hrály se tři jamky také jako „charitativní” - jedna se hrála na 2grýny (hráči si mohli vybrat na který bude každý z nich hrát), jedna byla scramble, kde v týmu s Profi byl taky Profi , ale ragbista (kdo neví, v Japonsku se teď hraje MS v ragby) a poslední (5PAR) hráli hráči jen jednou holí (dle svého výběru - to se dozvěděli až na odpališti) a to vč. patování - vidět, jak JD zahrál 5i z hlubokého grýnového bankru míček stejně jako wedží bylo úžasné. Poslední 4 jamky hráliuž za umělého osvětlení. Pokud budete mít možnost shlédnout někde záznam, tak neváhejte a obětujte tomu svůj čas.
Jinak to hřiště je úchvatné, krásný disajn (občas jak zvětšená japonská zahrada), plno vody, KAŽDÁ jamka má DVA grýny. Dle komentátora je každý osázen jinou trávou - jeden vydrží letní provoz (sucho a teplo), druhý zase zimní podmínky (vlhko a nižší teploty) aniž by to mělo vliv na jejich kvalitu.
 
7. turnaj PGATOUR 2019/20


ogp_en.jpg



ZOZO CHAMPIONSHIP
Datum:
24. - 27.10.2019

Hřiště: Accordia Golf Narashino CC, Chiba, JPN
Dotace: $9,750,000 (cena pro vítěze $1,755,000)
Body do Fedexcup za 1. místo: 500

Loňský vítěz: -

Zajímavosti:

  • Vypůjčím si prefix z článku na golfchannel, kde je řečeno vlastně vše důležité: "Je to tady. Japonsko se už ve čtvrtek dočká premiéry turnaje PGA Tour na své půdě. V Chibě se představí 60 elitních hráčů světa, které doplní hráči z domácí Japan Golf Tour. Turnaj s názvem ZOZO Championship bude mimo jiné premiérou Tigera Woodse i Roryho McIlroye v nové sezóně."
  • Turnaj v rámci PGA TOUR se na tomto místě koná vůbec letos poprvé. Dohoda mluví, že by se tak mělo dít nejméně do roku 2025. Formát turnaje: 78 hráčů se utká ve 4 denní bitvě, stejně jako v minulém kole v Koreji - bez sekery (bez cutu). Nezapomeňme i na to, že v příštím roce má být v Japonsku Olympiáda a celý tenhle turnaje je vlastně mj. takový předolympijský golfový PR event - takže to bude pecka. Skladba hráčů na turnaj je:
    • TOP 60 hráčů z PGA TOUR dle předchozí ročníku FedEx Cup
    • TOP 7 hráčů ze současné sezóny Japan Golf Tour
    • TOP 3 hráči v Bridgetstone Open
    • 8 sponzorských pozvánek
  • Tiger Woods. Nic jiného vlastně není tolik podstatné, kolem tohoto turnaje, jako on. Co jeho zdraví? Poprvé od jeho loňské srpnové operace kolene zkusí zátěž plných 4 turnajových kol. Zároveň je kapitánem blížícího se vrcholu letošního roku President Cup za tým USA a jeho aktuální forma ukáže, jestli bude mít odvahu na to si sám udělit jednu ze 4 divokých karet kapitána, tak aby mohl být hrajícím kapitánem. :) Tak jak dopadne! I kdyby měl jen jednu povedenou ránu, je to prostě TIGEEEERRRR!!! Do toho, do toho, do toho! (jestli mě bude česká PS grilovat za to, že nejsem nestranný, tak všechno popřu, protože já mu fandím čistě soukromě a nedávám to veřejně nijak najevo. TIGER, TIGER, TIGER! UAAAAAA! TIGER!)
  • Další jména: Rory Mc Ilroy, Xander Schauffelle (oba letošní premiéra), Justin Thomas (jeden z favoritů, vítěz z minulého kola v rámci CJ Cupu), Jordan Spieth, Jason Day (vítěz pondělních promo Japan Skins), Finau, García, Reed, Scott...
  • Accordia Golf Narashino CC - krásné 36jamkové golfové hřiště, které bylo otevřeno v roce 1965. Tehdy se v Japonsku stavěla hřiště, kdy každá jamka měla dva grýny - jeden osázený travinami vhodné pro léto, druhý osazený travinami pro zimu. Dnes už to tak potřeba není, technologie a znalosti pro péči o grýny postoupily o značný kus dopředu. Ale pořád je možno v Japonsku zdvojené grýny nalézt. V rámci tradice se i pro tento turnaj budou využívat oba grýny, vždy bude řečeno před začátkem kola, na který grýn se má hrát. Jinak samozřejmě bude platit pravidlo o nesprávném grýnu - dropovat mimo grýn ne blíže jamce, beztrestně. V Japonsku pršelo a déšť se i očekává minimálně v pátek, tak to bude na grýnech docela výzva! Hřiště je PAR 70, délka hřiště 6 438 metrů. Ferveje jsou lemovány vysokými stromy, 4 jamky jsou obohaceny vodní překážkou no a konečně pár bunkerů - taková Japonská Kuňka, kde o bunker taky nezavadíte.
FOTO JAMEK 1-18, nádhera, co? :)

hole1.jpg hole2.jpg hole3.jpg hole4.jpg hole5.jpg hole6.jpg hole7.jpg hole8.jpg hole9.jpg hole10.jpg hole11.jpg hole12.jpg hole13.jpg hole14.jpg hole15.jpg hole16.jpg hole17.jpg hole18.jpg

Mapka hřiště tu:


mapka.JPG


Více info o jamkách plus letecké přelety: https://zozochampionship.com/en/course.html

Počásko: Dneska jen obrázek a stručné info: v pátek má pršet. Jinak plus minus autobus: místy hezky, když nebude zamračeno, bude slunko, když bude foukat vítr, bude na některých jamkách větrno. :)

pocasi.JPG

Přenos v TV: GolfChannel
  • čt 24.10.: od 4:00 - živě 1.kolo turnaje PGA Tour (20:00 repríza)
  • pá 25.10.: od 4:00 - živě 2.kolo turnaje PGA Tour (20:00 repríza)
  • so 26.10.: od 4:30 - živě 3.kolo turnaje PGA Tour (20:00 repríza)
  • ne 27.10.: od 3:30 - živě finálové kolo turnaje PGA Tour (20:00 repríza)
Takže zapamatovat, znovu vždy brzy ráno, nebo případně repríza vždy večer v osm!
 

Přílohy

  • 220x100.png
    220x100.png
    1,5 KB · Zobrazení: 465
Upraveno:
Co se týče formy Tigera, tak v pondělí hrál velmi dobře. Otázkou spíše tedy zůstává, co na 4 kola řekne jeho tělo.
Ale podle jeho slov pronesených před turnajem „moci se opět ohnout pro míček do jamky, je úžasný pocit” dávají naději, že je relativně OK.
Takže „into the hole” 👍
 
Tiger zatím potvrdil moje slova o dobré formě, tak snad mu to vydrží ;)
ABC2F4DC-164F-4B0B-A730-B362E9BC108D.jpeg
 
Tak šup šup - právě jede finálové kolo, které se původně mělo hrát až zítra.
 
Zajímavá statistika TW z dokončeného The ZOZO Championship
67110450-4E6C-4D63-BDFB-EBB6976E1DE9.jpeg
 
Jsem hodně zvědavý, jestli Tiger nominuje sám sebe jako hráče na Presidents Cup. Vůbec mu to rozhodování nezávidím, sice vyhrál turnaj, ale nominovat sám sebe by bylo/bude pořád hodně diskutabilní a kontroverzní, v případě jakéhokoliv zaváhání nebo selhání v týmové soutěži by mu to jeho kritici omlátili o hlavu (a asi právem), že zabral místo někomu, kdo mohl podat lepší výkon. Na jeho kapitánskou volbu jsem opravdu velmi zvědavý.
 
Jsem hodně zvědavý, jestli Tiger nominuje sám sebe jako hráče na Presidents Cup. Vůbec mu to rozhodování nezávidím, sice vyhrál turnaj, ale nominovat sám sebe by bylo/bude pořád hodně diskutabilní a kontroverzní, v případě jakéhokoliv zaváhání nebo selhání v týmové soutěži by mu to jeho kritici omlátili o hlavu (a asi právem), že zabral místo někomu, kdo mohl podat lepší výkon. Na jeho kapitánskou volbu jsem opravdu velmi zvědavý.

Byt na jeho miste bych o vlastni nominaci absolutne nepochyboval, protoze:

1. Jako jediny s Thomasem z nominovanych vyhral v aktualni sezone turnaj a skutecne tak prokazal, ze formu ma.
2. Sledovanost bude pri jeho ucasti v uplne jinem rozmeru, cimz opet udela golfu velkou sluzbu.
 
Byt na jeho miste bych o vlastni nominaci absolutne nepochyboval, protoze:

1. Jako jediny s Thomasem z nominovanych vyhral v aktualni sezone turnaj a skutecne tak prokazal, ze formu ma.
2. Sledovanost bude pri jeho ucasti v uplne jinem rozmeru, cimz opet udela golfu velkou sluzbu.

To jsou důvody pro a z nich jen bod 1 má váhu z pohledu "cesty za vítězstvím" . sledovanost je fajn, ale hraje se o pohár, ne o sledovanost a stavět sám sebe do pozice "dělám opět velkou službu pro golf" by smrdělo velikášstvím a samožerstvím.

Proti je zase odpovědnost kapitána za celý tým a úspěch v týmové soutěži. Pokud se nominuje, tak nesmí selhat - ani kvůli formě , ani kvůli zdraví (to zdraví je u něj ve hře vždycky, je opotřebovaný a projevuje se to opakovaně), protože by pak musel čelit oprávněné kritice, že měl nejlíp vědět, jak na tom je a že upřednostnil svou chuť hrát (si na supermana) před zájmem týmu. A proč by na sebe měl vytvářet takový tlak, nemusí už nikomu nic dokazovat a dobře ví, jak těžké je získat zpět pošramocenou pověst.


I když si myslím, že se nominuje (a před deseti roky bych o tom nepochyboval), tak jako naprosto jasnou záležitost to nevidím. Získat může vlastně jen o trochu víc slávy, kterou jako kapitán získá i tak (počítám, že USA vyhrají), navíc "nejslavnější" a legenda je už teď, proti tomu může ztratit část té reputace, kterou tak dlouho a těžce obnovoval po sexuálních skandálech.
 
ZOZO CHAMPIONSHIP
resuméééé

Vítěz: Tiger Woods (USA)


ZOZO.JPG



Pár zajímavostí:
  • Vyhrál Tiger. Těžko popisovat toto vítězství jako novinku, když celý golfový svět už od poslední jamky neřeší nic jiného, než jak se to tomu borcovi zase povedlo. Zase, zase, zase... (ještě si doplňte "zase" zhruba 78x...) vyhral jeden z turnaju PGA TOUR, celkově už po 82x. Krásná to byla jízda. Je to legenda. Ať chcete, nebo nechcete, Tigerovi prostě fandíte. Tu víc, tu míň, ale on je prostě borec - koncentrovaný, dobře vypadající, soustředěný, chtělo by se říct bez nervů. U něj mám pocit, když ho sleduji na hřišti, že jsem svědkem knihy osudu, kdy pozorujete novodobého Odyssea a jeho životní cestu... dost, jsem rád, že je zpět. A bylo skvělé sledovat, jak je na špici, jak se vyrovnal s nepovedeným vstupem do turnaje, když tři bogey na prvních třech jamkách "napravil" následně devíti birdie a dostal se na dělené první místo. Kdy bylo jedno z kol přerušeno kvůli lijáku a kdy v posledním kole se nedohrávalo kvůli tmě... nepokazí to ráno? Hraje 12tku jako první - bogey. O náskok ale už nepřišel - 14. birdie, 18. birdie. Vítězství. Nedokážu si pomoct, ale pro mě jeho účinkování na tomto turnaji je námětem na film. Bylo to celé dech beroucí. Tigerova železa byla neskutečná. Vau! Díky!
  • V mediálním pozadí vítězství Tigera zůstal skvělý Hideki Matsuyama, který skončil na druhém místě. Domácí prostředí, chtěl si urvat kousek historie. A byl jediným, který se držel v dosahu prvního místa. Ještě 6 jamek před koncem turnaje, kdy se přerušovalo, nebylo úplně rozhodnuto. Hideki mohl 3x zaskórovat a rázem mohlo být vše ještě napínavější, zvlášť když hned po první jamce Tiger drobně zaváhal na 12tce s již zmíněným bogey a tím sníženou na rozdíl dvou ran... Pro Hidekiho rozhodující okamžik byla 14. jamka, kdy byl jasný útok na birdie, ale bohužel. "Jen" par.
  • Zajímavostí celého turnaje byla v druhém kole (po silných lijácích) zkrácená 10. jamka. A ne jen tak o kousek, prostě představte si, že jdete na 344 metrů dlouhý 4.par a najednou je z toho cca 140 metrový - světe div se - stále 4.par. Kdo by nezajásal? Celkem během kola padlo na jamce: 16 eaglů, 52 bidrie a 8 parů. Žádné bogey a ani nic horšího. Hezké. Trochu mi to připomíná trik, jak český stát v nedávné době najednou přišel k stovkám kilometrů dálnic a ani to moc nebolelo. :)
  • Já vím, že je ještě spousta věcí, co by se dalo říct, ale prostě pro mě je Tigerův opětovný a potvrzený návrat po Masters něčím, v co jsem doufal. Přiznám se, že jsem vnitřně moc nevěřil, a tak projíždím sociální sítě a různé reakce okolí... vypíchnu dvě. Ty, které mi mluví z duše - cennější o to, že jsou od soupeřů, kteří byli při tom.
    • "Exhibice, kterou jsem viděl poslední dva dny, byla snad vtip. Nevím, co by ho mohlo v dohledné době zastavit. Dvaaosmdesát vítezství je něco výjimečného a myslím, že další má ještě v zásobě," řekl Woodland. (citace z golfextra.cz)
    • Blízko byl i Joel Dahmen, který se na rozdíl od mnoha hráčů nezdržoval v clubhousu kolem televizí, ale šel si Woodsův triumf prohlédnout na vlastní oči k 18. greenu. "Kolikrát za život máš šanci tohle vidět? Nikdy," vyhrknul nadšeně. (citace z golfextra.cz)
A přidám video pro potěchu víry, že vždy se dá zvednout ze dna - kdy Tiger Woods vyhrál Masters 2019. Není to tak dávno, letošní duben. Prostě on... on je Tiger.

Aktuální tabulka FedexCup (2020):

fedex zozo.JPG



(aktuální celý žebříček: https://www.pgatour.com/fedexcup/official-standings.2020.html)

Ve čtvrtek 31.10. se podíváme na 8.turnaj letošní PGA TOUR. Pořád v Asii. Tentokrát se role hostitele ujme Čína - World Golf Championships-HSBC Champions. Dotace 10.250.000 doláčů. To jde ne?
 
Upraveno:
Jsem hodně zvědavý, jestli Tiger nominuje sám sebe jako hráče na Presidents Cup.
«“I think I certainly, as a player, got the captain's attention,” Tiger Woods laughed when asked if his victory at the Zozo Championship assured he would be a captain’s pick for this year’s Presidents Cup.»

Tak co, byl to od Tigera jenom žert, nebo „sonduje půdu”?
 
8. turnaj PGATOUR 2019/20

wgc-hsbc-champions-logo.jpg

WGC - HSBC CHAMPIONSHIP
Datum:
31.10. - 3.11.2019

Hřiště: Sheshan International GC, Shanghai, Čína
Dotace: $10,250,000 (cena pro vítěze $1,745,000)
Body do Fedexcup za 1. místo: 550

Loňský vítěz: Xander Schauffele

---
SOUBĚŽNÝ TURNAJ:


Bermuda.png


BERMUDA CHAMPIONSIP
Datum:
31.10. - 3.11.2019

Hřiště: Port Royal GC, Southampton, Bermudské ostrovy
Dotace: $3,000,000 (cena pro vítěze $540.000)
Body do Fedexcup za 1. místo: 300

Loňský vítěz: -

---

Zajímavosti:
  • Začneme tím "méně" zajímavým. Bermuda Championship. Je to jeho premiéra, která zaujala časový slot místo Sanderson Farms Championship, který se ale letos už poprvé hrál, jako samostatný "plnohodnotný" turnaj 19. - 22. září. Z úhlu "hvězd" je to druhořadá akce: dotace na Bermudy cca 3M dolarů oproti 10M v Číně. Další rozdíl ve FeDex bodování: 300 vs 550 pro vítěze ve prospěch Číny. A co mě osobně přijde jako zajímavé, byť to není jistě není záměr... Bermudské ostrovy samostatně (spadají pod UK) mají počet obyvatel cca 65.000. Čína jich má 1.400.000.000 obyvatel. :) Tolik k turnaji. Pro nás v ČR má tenhle turnaj tu výhodu, že ho můžeme pozorovat v TV na GolfChannel živě od cca 17:30. Čína nás nutí si přivstat na 3:00, případně reprízy od cca 13:30.
  • WGC - World Golf Championships - 4 každoroční turnaje pořádané společně PGA Tour, European Tour, Asian Tour, Japan Golf Tour, Sunshine Tour a PG Tour of Australasia. HSBC Champion je závěrečný turnaj série. Turnaj se hraje v Číně od roku 2005 a je to vlastně mistrovství světa v golfu (od roku 2009) - pole se skládá především z hráčů, kteří od předchozího turnaje WGC-HSBC vyhráli nejlépe hodnocené turnaje, doplněné dalšími předními hráči ve světovém žebříčku. Zajímavostí ještě je, že od roku 2010 do 2012 to byla neoficiální akce PGA TOUR, tzn. výhry se nezapočítavaly do ofiko žebříčku PGA TOUR.
  • Jako v minulých dvou asijských kolech - hraje se na 4 kola, bez cutu. Celkem hraje 78 hráčů. Tigera neuvidíme, ale z první desítky můžeme jmenovat McIlroy, Rose a Schauffele (obhájce loňského vítězství). A dále třeba: Mickelson (hurá!), Molinari, Reed, Spieth, Garcia, Matsuyama. Loni vyhrál Xander Schauffele (USA) s 274 ranami, tzn. -14, kterého pronásledoval do playoff Tony Finau. Byl to trochu pikantní souboj - Tonyho si loni vybral na divokou kartu kapitán USA týmu Jim Furyk - a právě Tonyho Schauffele v Číně loni porazil v playoff rozehrávce a tím ukázal, zač je toho loket celému RyderCupu, když už USA-kápo nechtěl. Že by s jiným výběrem Evropa nevyhrála? Kdo ví.
  • Jen pro pořádek, turnajový rekord na daném hřišti drží Dustin Johnson s číslovkou 264 ran (2013), rekord na 18.jamek je 62 ran - Martin Kaymer (2013), Danny Willett (2015).
  • SHESHAN INTERNATIONAL GC (www) - 18 jamek, par 72, 6.531 metrů. Soukromé hřiště se nachází dvacet minut cesty západně od centra Šangaje. Pro layout hřiště bylo přesunuto těžko představitelných 1,5 miliónů metrů krychlových (cca 200.000 tatrovek 815 s3) - prostě Čína. Výsledkem je hřiště lemované četnými údolími, hlubokým skalním lomem (16. a 17. jamka). "Inspirací" byl nejspíše známý Oak Hill (East) v New Yorku.
  • A nakonec ještě jedna zmínka. Vítězi turnaje náleží krásná trofej, slavný Old Tom Morris Cup. Na fotce ten nejvíce vpravo, černý. Dustin Johnson pózuje. To by se ty 4 poháry z WGC vyjímaly na poličce, co?
wgc trophy.jpg

Fotky - chtěl jsem nějaké pohlednicové, ale pak jsem s prohlédl jednotlivé jamky, no uznejte, není to něco úžasného? Italské toskánsko v Číně. :) Takže jsem si tentokrát dovolil fullsize.

hole9.jpg
hole10.jpg
hole13.jpg
hole14.jpg
hole16.jpg
hole17.jpg


Počásko: Teplota příjemně golfová. 25° ve čtvrtek - 22° v neděli. Od pátku sem tam mráček, bez rizika srážek. Mírný svěží větřík do rychlosti 15 km/h. Prostě poručili větru dešti!

Přenos v TV: GolfChannel: WGC - HSBC CHAMPIONSHIP
  • čt 31.10.: od 3:00 - živě 1.kolo turnaje PGA Tour (repríza 13:30)
  • pá 1.11.: od 3:00 - živě 2.kolo turnaje PGA Tour (repríza 11:00)
  • so 2.11.: od 3:30 - živě 3.kolo turnaje PGA Tour (repríza 13:30)
  • ne 3.11.: od 4:30 - živě finálové kolo turnaje PGA Tour (repríza 13:30)
Přenos v TV: GolfChannel: BERMUDA CHAMPIONSHIP
  • čt 31.10.: od 17:30 - živě 1.kolo turnaje PGA Tour
  • pá 1.11.: od 17:30 - živě 2.kolo turnaje PGA Tour
  • so 2.11.: od 18:30 - živě 3.kolo turnaje PGA Tour
  • ne 3.11.: od 18:30 - živě finálové kolo turnaje PGA Tour
 
Upraveno:
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom