Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Hlavně má ty míčky hacknutý. Není normální, aby lítaly takhle rovněHele kolik stojej míčky co dělaj takovouhle čáru ve vzduchu?
49,-/mesicHele kolik stojej míčky co dělaj takovouhle čáru ve vzduchu?
Pánové a dámy, prostě jamkaři.
Takž teď každá hra s eaglem?
tohle me v realu vzdy nejvic nas....
CongratulationVčera jsem si dal na drivingu 150 míčků a pak na dom. hřišti 12 jamek ( 2 x 6 mých oblíbených). Hřiště vlhké až mokré,ale stále ješte hratelné . V prvním kole mi balónek na 5ti paru přistál
po třetí ráně 1m od fangle.Na mně víc než dobrý.
No a v druhém jsem po odpalu na dvojce šel k jamce která z odpaliště nebyla vidět. Koukala jen fangle.
Nikde jsem míček neviděl, až jsem
ho našel v jamce !! Hned jsem si na oslavu cvaknul z placatky.
Zobrazit přílohu 15525
Je to druhé ESO v mé golfové "kariéře". Pravda zimní odpaliště a grýny vzdálenost k jamce zkracují,
ale i tak jsem měl radost.
Jako vstup do nového roku super.
Dík.Congratulation![]()
Gratuluji a jen to potvrzuje, že míčky voda přitahujeVčera jsem si dal na drivingu 150 míčků a pak na dom. hřišti 12 jamek ( 2 x 6 mých oblíbených). Hřiště vlhké až mokré,ale stále ješte hratelné . V prvním kole mi balónek na 5ti paru přistál
po třetí ráně 1m od fangle.Na mně víc než dobrý.
No a v druhém jsem po odpalu na dvojce šel k jamce která z odpaliště nebyla vidět. Koukala jen fangle.
Nikde jsem míček neviděl, až jsem
ho našel v jamce !! Hned jsem si na oslavu cvaknul z placatky.
Zobrazit přílohu 15525
Je to druhé ESO v mé golfové "kariéře". Pravda zimní odpaliště a grýny vzdálenost k jamce zkracují,
ale i tak jsem měl radost.
Jako vstup do nového roku super.
To bylo o fous. To hraní v triku Ti
Dík, dnes je celé hřiště pod sněhem. A máme po ptákách. Odpol se tamGratuluji a jen to potvrzuje, že míčky voda přitahuje![]()