Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Golf.cz 103. PGA Championship

Tak ze začátku to byla slušná divočina, pak se to uklidnilo a ke konci zase trochu nervíky.........v součtu ale parádní podívaná s dobrým koncem pro Phila:D:up:
 
Myslis proc hraje dvojku drevo, jestli to chapu dobre? Co jsem cetl tak proto ze ma driver 5,5 loft, a tahle dvojka drevo je vlastne taylormade original one mini driver s 11,5 loftem co pouziva na nekterejch jamkach kde nepotrebuje tolik carry, chce hrat nizkou draw kdyz fouka proti, narozdil od vysokyho cutu co hraje s driverem. Skoda ze to jednou zatahnul do vody a byl z toho ten double, predtim to bogey bylo asi o centimetr, jinak to bylo skvely kolo.
Lefty hraje jen s vecmi od Callawaye nebo ne?
 
Lefty hraje jen s vecmi od Callawaye nebo ne?
Presne tak, proto mi to prislo zajimavy. Nakonec se ta hul nekomu podarila identifikovat.

Vcera to byly nervy od zacatku, ale myslim ze Brookse ten chip in z bunkeru trochu rozhodil. Pak nedal ty kratky putty a uz se vezl. Snazil sem se vydrzet ale u 14.jamky sem usnul. Neuveritelny jak dobre to zvladnul na takhle tezkym hristi a v jakejch podminkach. A velkou roli asi hralo i mnozstvi fanousku, ktery Phila hnali. Bylo super videt ze si v nekterejch statech usa umej dupnout proti narizenim a mit svuj rozum.:up:
 
Všimli jste si, že jen co se Oosthuizen oholil, tak hned T2 na majoru?
co na to @mkopcak? 🤭😂
 
Phil dokázal, že golf „se dá hrát v každém věku” 😉
 
Lefty hraje jen s vecmi od Callawaye nebo ne?
Lefty super! Včera jsem po odpalu na 13tce usnul s tím, že už to v klidu dojde, musím dnes dokouknout ze záznamu...po delší době opravdu zajímavý napínavý turnaj, ale asi je to tím, že fandím Leftymu a konečně byl nahoře...
Ohledně holí - má TM FW2 - v sobotu to komentátoři rozebírali - mini driver...jinak zbytek Callaway...
 
Tak ještě bych se vrátil k Philovu bagu. Našel sem moc zajímavej rozhovor s člověkem z Callawaye co se mu stará o hole. Vysvětluje proč dva drivery, gapping uprostřed bagu a další věci. A prý v neděli ráno zlomil hlavu u 1 driving iron (16 loft). To by mě trochu rozhodilo před finálovym dnem. Snad se mi podaří najít z prvních kol nějakej teeshot s touhle holí at si mam co pouštět před spanim :)

 
Lefty hraje jen s vecmi od Callawaye nebo ne?
 
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom