- Klub
- ČGK, GC Bítozeves
- HI (HCP)
- 15 +-
Jen aby jste z toho chlapci neměli mindrák z počtu zaznamenanej zásahů tím autoshotem...A sleduje to i tepovou frekvenci? Abychom vedeli, jak je to s tou slibovaniu otrokyni/otrokem....![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jen aby jste z toho chlapci neměli mindrák z počtu zaznamenanej zásahů tím autoshotem...A sleduje to i tepovou frekvenci? Abychom vedeli, jak je to s tou slibovaniu otrokyni/otrokem....![]()
Jestli to myslíš vážně, tak tvojí nabídku určitě rád využiju.Ti je půjčím, ať to nejdřív vyzkoušíš. A uvidíš, není problém. Vezmu ti je na Indoor a můžeš vyzkoušet v Turecku?
Jestli to myslíš vážně, tak tvojí nabídku určitě rád využiju.![]()
Chipy jsou problem... navic to kazdy hraje jinak.Včera jsem vrátil Michalovi zapůjčené hodinky, tak bych si dovolil krátké zhodnocení autoshotu, kvůli kterému jsem si je půjčil. Z šesti her, co jsem s nima hrál se dvakrát nesplet ani jednou a celkový průměr nezaznamenaných úderů byl cca 1,5 úderů za 18 jamek. Vždy šlo o krátké čipy. Myslím ale, že pokud bych byl schopný míček vždy trefit jakž takž čistě, bylo by to ještě lepší.![]()
Udělal jsem test výdrže jednoho modelu TomTom Golfer 2 SE: vydržel přesně tři rány kladivem z výšky 10 cm. Zajímavé bylo, že ještě hodinky svítily!
Zobrazit přílohu 4759Zobrazit přílohu 4760Zobrazit přílohu 4761Zobrazit přílohu 4762Zobrazit přílohu 4763
Co už taky dělat jiného, když vám pořád dokola píší: RESET / Aktualizujte / RESET / Aktualizujte... Tímto se omlouvám @moris137, který vyhrál moji aukci na tyto hodinky, kterému se bohužel po mém předchozím a v dobré víře nastaveného továrního nastavení nepodařilo již během mnoha hodin hodinky dostat do funkčního stavu. Po zaslání zpět se to nepodařilo ani mě. Zvolil jsem tedy klidné řešení, v podstatě stejně, jako na greenu, když se krapet nedaří - @mkopcak by ze mě měl radost!
A je klid.
Viditelně se jedná o nějaký obecnější problém, viz podpora https://en.discussions.tomtom.com/golfer-golfer-2-393 - takže - pokud máte, nerestartujte/neaktualizujte. A pokud restartujete a nezadaří se, byli jste varováni. Kdyžtak prodám/zapůjčím KLADIVO TOMTOM-GOLFER bijec!