V podstatě jste dobře popsali současný stav - WITB v aktuální chvíli trápí několik neduhů:
https://www.19jamka.cz/forums/witb-co-nosim-v-bagu.10/, ty základní jsou
- neintuitvní dohledání z profilu
- nemožnost rychlého získání informace aktuálního stavu jednoho witb (není na první pohled dobře vidět poslední stav)
- chybějící dohledání a možnost získávání nějakých sumárních počtů, kdo čím hraje... (statistiky oblíbenosti)
V současnosti jsou WITB jako běžné vlákno. Tzn. fórum samo o sobě neumí jedno vlákno vypíchnout, jak nějakou ikonku. Další nevýhodou je, že pokud se aktivn něco k tomu přidává, tak se vytrácí informace "aktuálního stavu". Řešením může být udržování titulního příspěvku ve správném stavu, pak se ale zase ztrácí souvislosti. Ale funguje to - a každý ho aktualizuje dle svého vědomí a svědomí.
Řešit pomocí nastavení vlastního profilu, další záložka (návrh
@Dana - zatím se k tomu nekloním, i když hledám cestu. Fórum to neumí a kdyby se to nějak podařilo, tak určitě nepůjde uchovávat historie, a vývoj, ale vždy živý stav. Stejně tak by se mi nepodařilo jednotlivé buňky provázat, tzn. např. zobrazit u PINGu logo pingu atd. Rád bych tohle vyřešil už pořádně a smysluplně - a k tomu bych potřeboval vědět, co by se doopravdy u WITB líbilo. Můžete mi zkusit popsat, jak by se vám WITB líbily? S ohledem, co by měly umět a co vám přijde užitečné - jako určité funkční dlouhodobé minimum.
Zkuste mi zodpovědět následující otázky:
- chtěli byste vědět i historii, co daný hráč měl?
- fotky celého bagu, nebo jednotlivých holí?
- možná diskuse (pochvaly, kritika) u jednotlivých aktualizací bagu?
- nestačí jen pasivní info - co kdo má, bez jakékoli interakce, co kdo má (někde v nastavení)?
- proč je witb užitečné, proč má na 19.jamce být? V čem jsou užitečné?
Ještě přikládám grafiku, jak s obdobným problémem pracuji na
http://www.golfwrx.com/, zobrazují se jim WITB v patičce v podpisu (což si mohou členové i vypnout, aby se vám patička u nikoho nezobrazovala)
Zobrazit přílohu 9805
Odpovědi na výše uvedené dotazy pomohou nalézt a případně vyrobit řešení, které se budou používat. Druhou variantou je najít nějaký kompromis, aby se vlk nažral... jak to vydíte vy. K čemu a jak rozvíjet více WITB?