- Jméno
- Tomas
- Přijmení
- Dvorak
- Klub
- Olomouc
- HI (HCP)
- 37
Zdravim vsechny nadsene hledace micku v podzimnim listi 

Vanoce se blizi a tak uvazuju, co si nadelit. Uz delsi dobu me trosku na golfu zlobi takove to cinkani holi v bagu a je jedno jestli na zadech, na voziku nebo i na bugyne.
Trochu jsem hledal a nasel BIGMAX. Hledam teda cart bag, na zadech uz asi nic tahat nechci.
bigmaxgolf.com
Ale at koukam, jak koukam, pripadne mi to, ze je to vyrobeno pro RH a moje leve tam nebudou moc dobre sedet.
Nemate s nejakym podobnym TICHYM bagem zkusenost ? Nebo nejake doporuceni ?

Vanoce se blizi a tak uvazuju, co si nadelit. Uz delsi dobu me trosku na golfu zlobi takove to cinkani holi v bagu a je jedno jestli na zadech, na voziku nebo i na bugyne.
Trochu jsem hledal a nasel BIGMAX. Hledam teda cart bag, na zadech uz asi nic tahat nechci.

Dri Lite Silencio 2 - BIG MAX Golf
The new Silencio 2 from BIG MAX is lightweight and water-resistant thanks to the Dri Lite technology. With the 14-way Silencio Divider, clubs are held in place, eliminating all knocking together of clubs and the associated noise. The organizer accommodates oversized putter grips, while the...

Ale at koukam, jak koukam, pripadne mi to, ze je to vyrobeno pro RH a moje leve tam nebudou moc dobre sedet.
Nemate s nejakym podobnym TICHYM bagem zkusenost ? Nebo nejake doporuceni ?