A tak mi řekni jak - Bohdaneč i Roudnička?
Jj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
A tak mi řekni jak - Bohdaneč i Roudnička?
ani se mnou do flajtu?V tom případě prosím o odhlášení.
ach bože...pak že ženský jsou hroznýOn je labilní a bojí se, že by odhalil karty![]()
ach bože...pak že ženský jsou hrozný![]()
Už to nebudu komentovat, já těmhle rozmíškám nějak nerozumím. Jestli bude @Helldriver trvat na tom, že ho mám vymáznout, udělám to. Sudího vám dělat nebudu.Kdepak, já jsem nejhorší!
Už to nebudu komentovat, já těmhle rozmíškám nějak nerozumím. Jestli bude @Helldriver trvat na tom, že ho mám vymáznout, udělám to. Sudího vám dělat nebudu.![]()
Noooo, tak to se musíš snažit hochu!Prosím prosím, já hrozně moc potřebuju vědět, kdo z nás je lepší...prosííííím!
Jasně!Můžeme se s Honzou přidat i na Roudnička?
Na kolik mám tedy objednat tu Roudničku? Jste schopní dát Bohdaneč za 5 hodin? Dříve? Půl hodiny přesun, minimálně...To mi vychází tak na 4. hodinu tee time na Roudničce.
Měla jsem objednanou limuzínu s vířivkou a barem. Ale tak tebe přesuneme vrtulníkemA jist budeme kdy? A co wellness na regeneraci? Presun nebude vrtulniky? Tahle organizace kulha od sameho zacatku!![]()
proč ? vedle mě budeš vždycky za hvězduTeď mi došlo, sakra...měla bych začít konečně trénovat!!!!![]()