Poslední
  Omezený přístup PRO NEPŘIHLÁŠENÉ uživatele
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

GolfExtra.cz Sněhulák #3 - Alan Babický

Jamka R. Reader

Robot
19.jamka
Robot 19.jamky
Sněhulák #3 - Alan Babický (GolfExtra.cz)

Třetím hostem podcastu Sněhulák je Alan Babický. Golfový profesionál, úspěšný mezi seniory, trenér, manažer a také golfový byznysmen. Jak vzpomíná na svou kariéru, ale i na jiné etapy svého golfového života? A jak se třeba změnila práce trenérů v dnešní velmi korektní době? Nejen o tom si s Alanem Babickým povídal Pavel Poulíček.

Pokračovat ve čtení...

Když řekne v televizi A. Babický, že je golf V Česku zbytečně drahý, tak na tom asi něco bude!
Asi bych od Alana potřeboval vysvětlit, kde to teda mám zlevnit...a kdyby se mu chtělo, mohl by za mě vzít nějakou směnu za barem nebo možná uklidit pár pokojů, to by taky mohlo ušetřit pár korun tvl....

Asi bych od Alana potřeboval vysvětlit, kde to teda mám zlevnit...a kdyby se mu chtělo, mohl by za mě vzít nějakou směnu za barem nebo možná uklidit pár pokojů, to by taky mohlo ušetřit pár korun tvl....
ale on asi nemluví o resortech typu Hořehledy a podobných, je tu spousta jiných - možná velkých, kde nad cenou fee zvedá obočí kdekdo

Nj ale on někdo za to velké fee hraje? Moc znalých asi ne (reciprocity, členství…) a nebo jim je to jedno. V tom fee to nebude.

Mně u toho spíše napadlo, kolik asi tak bere p Babický za trénink. Případně jestli náhodou se na tom velkém businessu taky nepodílí - https://ingolf.cz/ - myslíte, že to bude pětistovka za hodinu?

Nevím, nedohledal jsem, třeba jo. Ale nemám zrovna u něj pocit kdykoli jakékoli golfové dlouhodobé “charity” za hubičku… (nijak mi to nevadí, každý se nějak musí živit a odbornost/seniorita je prostě drahá…)

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom