A dojem z 10 a 18 jamky nějak podrobněji? Jsou to snad krom Štiřína 9ky nejvíce řešené jamky v ČR...
Hele, já nechtěl moc kritizovat... fakt si myslím, že každé hřiště má něco do sebe a hrozně nerad čím déle hraju golf hodnotím dispozice jamek, tak jak si s tím kdo poradil - pořád si myslím, že každý záměr na začátku je myšlen dobře a někoho dokáže oslovit i to, co je pro mě naprosto (možná zatím) nepochopitelné. Je možné, že když tam budu vícekrát, tak tomu i přijdu na chuť....
Ale dobře, zatímco první devítku jsem si fakt užil - pohoda, výhledy, docela hezky upravené... tak druhá devítka na mě takhle vůbec nezapůsobila. Takže nasledující frustrace je čistě subjektivní, určitě způsobená i mojí špatnou hrou.
10.jamka - pro někoho možná výzva, pro mě po první devítce nesmysl. Střelba přes údolí na druhou stranu ferveje, jestli si dobře pamatuji, tak ani na druhou ránu z drop zóny (či jejího okolí) nevidíš green...
11. jamka - zdá se že oddych, probůh - proč uprostřed jsou šutry, zaměřovací kříž... vzhledem k tomu, že jsem tam byl poprvé, tak mě vůbec nenapadlo, že green bude zastrčený takhle debilně vpravo (příště už vědět budu)
12. dogleg - jsem kratší hráč, ani po druhé ráně na ferveji nevidím, kde je green - po této jamce jsem se kluků ptal, kdy na druhé devítce konečně bude nějaká normální jamka, přehledná, klidná pro takovou tu golfovou radost, jako na první devítce
13. třípar - vyvýšený green, buď trefíš, nebo ne
14. tady se mi zdálo, že bude konečně něco normálního, z kopce, 4 par, vcelk viditelný green a ejhle, navrtáno metr či dva od předního okraje greenu - proč to ulehčit, že
15. Zase do kopce, nevidíš modelaci greenu, ale v porovnání s ostatními, alespoň jsem věděl, kam hraju
16. Tam si nějak nic neuvědomuji, asi kóma.
17. Tahle jáma (bohužel až na přechod) se mi docela líbila, nejvíce mi připomněla první devítku, prostorná, přehledná... škoda, trefil jsem docela pěknou první ránou z odpaliště dráty, ale to holt tak je. Asi pro mě nejlepší jamka na druhé devítce.
18. Proboha proč? Přestřel, brutální kopec, pidi green v sadu jablek. Nevím, co na tom hledat pozitivního - výzva? Hm, pro mě ne.
Tak asi tak. Takhle jsem to viděl já, subjektivně v pátek. Při první návštěvě. Ještě že bylo krásně a kluci hráli dobře, jinak bych to asi zabalil a druhou devítku nedohrál. Dokážu pochopit sportovní hřiště plné výzev, chápu venkovská "nadšenecká" hřiště pro hobby golfisty, ale tady záměru, co a pro koho ta druhá devítka je, v porovnání s první, vlastně nevím.