@ulilee: Birdiekartu ne. Tam kde jsem měl tu čest, tak velmi často mi přišlo, že pohledu z odpaliště ta vizualizace prostě neodpovídá a pak mě to rozptylovalo... hřišť, kde by mi birdie karta pomohla při mojí úrovni hry, bylo velmi malo a pak to začaly řešit digitální prostředky (hodinky atp). Zároveň na turnajové hře jsem už několik let nebyl na hřišti, které bych alespoň částečně neznal, resp. které bych alespoň jednou nehrál někdy předtím. Jamky si občas připomenu, ale poměrně dost využívám hodinky a pak - prozatím nemám tak velkou stabilitu ran, abych si to nepokonil spíše svojí hrou, ať je příprava, jaká je. Může to být tím, že jakmile se třeba jednou přehoupnu přes nižší HI a bude hra skutečně stabilní a nepokonim si to na polovině jamek příhrami a pokaženou krátkou hrou, tak to začne pro mě mít větší smysl.
Ale možná díky této diskusi a vstřícným reakcí se zamyslím a zkusím se nad sebou zamyslet a věnovat herní přípravě více času.

Smysl to dává. Třeba konkrétní tip od
@Toamo
To smysl dává a je to fakt. Tady si dokážu představit, že tato příprava a znalost může výsledkově pomoci, resp. neměla by uškodit. Super!