Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Golf.cz Presidents Cup 2022

Jamka R. Reader

Admin
19.jamka
Robot 19.jamky
Presidents Cup 2022 (Golf.cz)

PGA Tour – 14. Presidents Cup, Charlotte, USA (22. – 25.9.2022, -6 hodin)

Úvod
Presidents Cup je utkání týmu Spojených států proti Mezinárodnímu týmu – zbytku světa bez Evropy. Koná se jednou za dva roky, střídavě s Ryder Cupem. Dějištěm je střídavě USA a některá ze zemí Mezinárodního týmu. Letos se koná v USA. Po posunutí Ryder Cupu kvůli covidu byl o rok posunut i Presidents Cup.

Formát je převzat z Ryder Cupu, týmy jsou dvanáctičlenné. Utkání v jamkové hře trvá čtyři dny. Ve čtvrtek se hrají fourbally, v pátek foursomy, v sobotu ráno fourbally a odpoledne foursomy, v neděli singly. Hraje se o celkem 30 bodů, tým potřebuje 15,5 bodu k vítězství. Nehraje se o peníze, výnosy jdou na charitu.

Mezinárodní tým:
Kapitán Trevor Immelman
Hideki Matsuyama, Sungjae Im, Tom Kim, Correy Conners, Mito Pereira, Adam Scott, Taylor Pendrith, Sebastian Muňoz, Si Woo Kim, Cam Davis, Christian Bezuidenhout.

Tým USA:
Kapitán Davis Love III
Patrick Cantlay, Sam Burns, Justin Thomas, Scottie Scheffler, Xander Schauffele, Tony Finau, Cameron Young, Billy Horschel, Collin Morikawa, Kevin Kisner, Jordan Spieth, Max Homa.​

Ve výběrech nefigurují hráči LIV Golf.

Hraje se na hřišti Quail Hollow Club v Charlotte, v Severní Karolíně.

Presidents Cup se hraje počtrnácté. Doposud jedenáctkrát zvítězil tým USA, jednou Mezinárodní tým, jednou byl výsledek nerozhodný.

Čestným předsedou události je vždy vůdce hostitelské země. Letos roli přijal Joe Biden, prezident USA.​

Odkazy: Quail Hollow GCC Hřiště na satelitní mapě Stránky turnaje President Cup 2019

Presidents Cup 2019​

The post Presidents Cup 2022 appeared first on Golf.cz.

Pokračovat ve čtení...
 
Musím říct, že bych si od srdce přál aby USA tohle jednou prohrála. Ty jejich macho gesta mě celkem vytáčej. Kroutit nasraně hlavou pokaždý když jim někdo nedá 1,5m putt…ufff. Asi se kluci zapomněli dohodnout kdo nahradí Reeda😁 Tak je jich najednou víc😁 jinak teda škoda toho prvního dne protože to int. Zvládli fakt hezky…. Konec hlášení 😁
 
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom