Upraveno:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jak ten Písek vypadá? Ještě jsem tam nebyl a budu to mít po cestě z Krumlova...Včera Písek. Krásný počasí, ale to je z těch pěknejch věcí vše. 2 pary, 2 jamky škrtnutý, -6 míčů , restaurace kvůli turnaji narvaná a číšník nestíhal, tak jsme ani nejedli...Mám pokračovat? Ale abych si jen nestěžoval - na drivingu mi to docela šlo a pár drajvů bylo povedenejch
![]()
No jo, ty to nemáš tak daleko. Budu muset zajet k tchyni na návštěvu a obejít to tam.Hřište v super kvalitě, nádherné a rychlé greeny, šťavnaté fw a vlajky v jamkách!
Zobrazit přílohu 11278
Na té 4. jamce to byl driver až na green nebo chip in?
Opravdu dobrá hra![]()
já jsem tam spal, když jsme tam byly s Jamkou na turnaji - cca dva roky zpět? Pěkný pokoj s koupelnou, v tom domku jsou asi tři pokoje.Díky upozornění @SouthLefty je upravil kontaktní hlavičku tohoto hřiště na 19.jamce (trochu jiná URL, nově https://golfkestrany.cz/) + telefony. Díky za upozornění.
Čeho jsem si všiml, Písek má nově i ubytování? Trochu mi to přijde ne úplně nejlevnější, ale nevěděl jsem nějak, že to jde... resp. šlo to v minulosti? To se spí přímo tady? S tím neomezeným golfem mi to přijde poměrně fajné... nemá někdo ubytovací zkušenost tu? Případně dobrý a osvědčený tip na ubytování v blízkém okolí/městě (ideálně s welness)?
![]()
GOLFOVÉ POBYTY
golfkestrany.cz
Zobrazit přílohu 29999