Upraveno moderátorem:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nechceš se rozepsat, proč je hřiště nej?
Vzdy ve skvelem stavu,Nechceš se rozepsat, proč je hřiště nej?
Ja dalTo zní dobře, ale už vím, kde je problém, mám to tam 400km![]()
Ahoj, byl jsem tam v sobotu, počasí sice nic moc, restaurace i obsluha řekl bych na velice slušné úrovni , vstřícná úsměvavá obsluha. Hřiště parádní vše vysekane označené , tj jednotlivé výšky raf Semiraf i rychlosti grunu. Maršálové na jedničku. Byl jsem tam poprvé hrál jsem dle birdie na jednotlivých odpališť , nezdaˇlo se mi nějak záludné. Hrál jsem 2x 44 tj 88. Asi napoprvé dobré, je fakt, že odpaly byly jak z pravítka a do zamýšlených pin pozic. Pátů jsem měl 34. Jen mne mrzelo, že tam nebyl ten věhlasný trener hraní z bunkru aby mi to mnohdy ukazal, mnohdy tragédie malo písku a drobné kameni, my sice na Lipinach mame Písek nic moc, ale toto bylo pro mne největší zklamani. O zázemí, očista a mytí , když nevíte kde tak nula, přijďte k nám do lipin , nechci chválit ,mytí 2x automat na hole stlačený vzduch hadice s vodou při odchodu z hřiště nelze neminout, mame nového grunkeepra vše na jedna hvězda , ferveje hustě zelené, jen gryny jsou pomalejší , mladé hřiště a poddolovane území vše ještě sedá a tvaruje se . Doufám , ze se mu bude u nas líbit a i ty gryny zrychlí . Máme jen jednu nevýhodu druha devitka je kvuli tahanicim s okd stale v nedohlednu občas hrajeme super mix, tj kombinace veřejné s mistrovskou což je super, ale i oboje samostatné je fajn. Restaurace je na velmi dobre úrovni. Tréninkové plochy jsou super. Klubovna ma stylovou těžní věž , která je současně i rozhlednou na hřiště .Vzdy ve skvelem stavu,
krasna priroda,
tezke hriste,
je to vyzva,
chce to premyslet nad ranama a ne to jen pinkat bezhlave pred sebe
super treninkove plochy
pripomina mi Y, kterou mam na 2. miste
zkratka priroda a stav hriste dela nejvic a to na me pusobi skvele
1000x lepsi nez Celadna
restaurace dnes zklamani, ale minule byla super![]()
Jako člena mě tohle hodnocení těší a můžu se pod něj podepsatVzdy ve skvelem stavu,
krasna priroda,
tezke hriste,
je to vyzva,
chce to premyslet nad ranama a ne to jen pinkat bezhlave pred sebe
super treninkove plochy
pripomina mi Y, kterou mam na 2. miste
zkratka priroda a stav hriste dela nejvic a to na me pusobi skvele
1000x lepsi nez Celadna
restaurace dnes zklamani, ale minule byla super![]()
Nehráli jsme to náhodou v pondělí???Pro mě letos vrchol - já si hru proste užil. V neděli bylo skvěle počasí, hezky upravené jamky, dokonalá panoramata. Pro mě asi zatím nejkrásnější hřiště, co jsem viděl a navštívil. Zajímavé, mile neplacate, dokonale připravené... ale znovu... proste ta panoramata. Ta PANORAMATA! Na mnoha místech si dokážu představit, ze si proste člověk sedne a bude se místo golfu jen kochat tou nádhernou kolem sebe. Super zážitek.herně... no, na dvojce jsem dal par a to potěšilo, zvlášť když všechny tři rány letěli tak, jak jsem si představoval (tím se to tedy na zbytek 16ti jamek nějak vyčerpalo
jídlo v restauraci ok, obsluha příjemná...
Pojedu sem s rodinou určitě na dovolenou.
Zobrazit přílohu 5524Zobrazit přílohu 5525Zobrazit přílohu 5526Zobrazit přílohu 5527Zobrazit přílohu 5528
Nehráli jsme to náhodou v pondělí???
Já jenom, ať nemáš doma problémy...Ano hráli, mas pravdu. Věřím ale, ze to ná mem nadšeni a spokojenosti směrem k hristi a zážitku nic nemění. Napsal jsem omylem špatný den.![]()
Jsem tu. Zítra na turnaj. Zajímavě tu vyřešili problém s řízky na drivingu. Tráva téměř není, tak není kde dělat řízky. Jinak za mě jeden z nejhorších drivingů na kterém jsem kdy byl. Hrát z trávy téměř nelze. Driving je z kopce. 100m target je na 100 m. Stejně jako ostatní. Takže kalibrovat hole / rány tu nejde. [emoji19]![]()
![]()