- Autor vlákna
Tak jo, kdo me pozve?Jsem hodny, poslusny, vhodny k detem. Doporucuje me 4 z 5 Srstku
![]()
Ja taky, chcete mě?
Chlapci, nepredbihat!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak jo, kdo me pozve?Jsem hodny, poslusny, vhodny k detem. Doporucuje me 4 z 5 Srstku
![]()
Ja taky, chcete mě?
Tak uz jsi ty, ja a Jarda + ten kdo nas pozve... Krasny flightChlapci, nepredbihat!
Souhlas s Ati. Asi to nejlepší, co jsem v ČR hrál...OAKS je moc hezky, doporucuju vsem. Greeny jedou temer 11. Fairwaye kvalitnejsi nez greeny v Benatkach
Personal se chova velmi prijemne a pratelsky.
Zatim otevreno 9 jamek a uz ted je jasne, ze bude jeden z nejlepsich hrist v CR (jestli ne ten nejlepsi)
Tak co? Uděláme výpravu?
pokud se to jeste nezmenilo, tak pondeli a utery je zavrenoMohu 16. nebo 18.6.
Musíš mít tu registraci na webu, nebo tam můžeš jít hrát rovnou z ulice?pokud se to jeste nezmenilo, tak pondeli a utery je zavreno
musis mit rezervaci v rezervacnim systemu, odkaz najdes na webuMusíš mít tu registraci na webu, nebo tam můžeš jít hrát rovnou z ulice?
jo, oni ví že v pondělí a v úterý chodím do prácepokud se to jeste nezmenilo, tak pondeli a utery je zavreno
18.6. bych nejspíš mohlaMohu 16. nebo 18.6.
To zní dobře......připojil bych se. Ale co tak počkat ještě ty dva měsíce a pak prubnout kompletní hřiště. Když už, tak už....Tak co? Uděláme výpravu?
já budu zřejmě celý srpen mimo republiku. Tak já bych brala i to co je teď.To zní dobře......připojil bych se. Ale co tak počkat ještě ty dva měsíce a pak prubnout kompletní hřiště. Když už, tak už....![]()
No nevim... Po dnešním Penati.