Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Hře s takovými lidmi s snažím vyhnout.Máte zkušenosti s lidmi co neoznačují své míče a 90% nalezených jsou samozřejmě jejich a jak to případně řešíte?
V podstatě jsi popsal 2 hlavní varianty, každá má své úskalí.Jak to probíhá, když takový člověk "najde" svůj míč? To prostě vyhodí z kapsy druhý míč? Nebo najde cizí a prohlásí ho za svůj nalezený?
Na svatbu s mojí ženou svatebčané mimo jiné dostali jako dárek míček s našimi jmény, datem a obrázkem - viz příloha. Před asi 4mi lety jsme se ženou vyhrabali z skříně krabici, kde bylo asi 20 těhle míčků, co nám zbyly. Tak jsem je postupně po hřištích v ČR poztrácel. Už se mi jeden vrátil ze Semil a jeden z Písku:-D.Ne nedělám si naděje, že ho někdo vrátí.
Proč se na tom obrázku mračíš? A neříkej, že je to knírekNa svatbu s mojí ženou svatebčané mimo jiné dostali jako dárek míček s našimi jmény, datem a obrázkem - viz příloha. Před asi 4mi lety jsme se ženou vyhrabali z skříně krabici, kde bylo asi 20 těhle míčků, co nám zbyly. Tak jsem je postupně po hřištích v ČR poztrácel. Už se mi jeden vrátil ze Semil a jeden z Písku:-D.
Zobrazit přílohu 37029Zobrazit přílohu 37030
Ona je šťastná a on ženatý :-DProč se na tom obrázku mračíš? A neříkej, že je to knírek![]()
Mne si na svatbu nepozval, páč jsme se ještě neznaliNa svatbu s mojí ženou svatebčané mimo jiné dostali jako dárek míček s našimi jmény, datem a obrázkem - viz příloha. Před asi 4mi lety jsme se ženou vyhrabali z skříně krabici, kde bylo asi 20 těhle míčků, co nám zbyly. Tak jsem je postupně po hřištích v ČR poztrácel. Už se mi jeden vrátil ze Semil a jeden z Písku:-D.
Zobrazit přílohu 37029Zobrazit přílohu 37030
Nene, ode mě ne. Ten bych ti nedal.
A já myslel, že jsem ho dostal od tebe na turnaji v Č. Lípě. Dostal, spíš jsem ho vyžebral, když jsem ho uviděl u někoho. Mám ho doma v poháru co jsem vyhrál na 19 jamce .Nene, ode mě ne. Ten bych ti nedal.Já bych ho Martinovi vrátil. Jejich štěstí bych si napálit do rybníka nedovolil...
![]()
To mi prijde jako super zpusob. Sice asi zamrzi kdyz najdes v bordelu nablejskany provecko a otocis a je tam napsano ze je treba Franty, ale zas se ti treba par tvejch vrati. Kdyby podepsany micky kapacitne zvladala recepce vracet jako zapomenuty hole a headcovery, to by se mi v malym klubu libilo.Ale ve Štěpánově, kde jsem kdysy začínal bylo pravidlem, že se nalazenci dávali na recepci do bedny. Každý kdo šel hrát si bednu prohledal, jestli se nenašly jeho míčky.
Jo tohle by asi fungovalo někde kde hraješ často. Navíc nevím jak by někdo prohledával bednu s tisíci míčky třeba na Kácově. I když zrovna tam bych jich měl v té bedně dost. Na druhou stranu kdyby se tam dávali jen ty označené, tak by jich zase tolik nebylo.To mi prijde jako super zpusob. Sice asi zamrzi kdyz najdes v bordelu nablejskany provecko a otocis a je tam napsano ze je treba Franty, ale zas se ti treba par tvejch vrati. Kdyby podepsany micky kapacitne zvladala recepce vracet jako zapomenuty hole a headcovery, to by se mi v malym klubu libilo.
Zkoušel ste někdo někdy hrát s něčím podobným?Zobrazit přílohu 37044