Dana Guru fóra Jméno Dana Klub Česká Lípa HI (HCP) 32,7 12.7.2020 #3 Revan řekl: Prej vás tu mám pozdravit. Tak zdravím teda ;-) Více... Tak teda nazdar.
R Revan Člen fóra Jméno Zbyňa 12.7.2020 Autor vlákna #4 Marklar řekl: a že ses tedy s tím zdravením a představováním rozjel tak vítej Více... Chtěl jsem napsat o sobě slohovou prací aka román. Tak tady ho máte no.
Marklar řekl: a že ses tedy s tím zdravením a představováním rozjel tak vítej Více... Chtěl jsem napsat o sobě slohovou prací aka román. Tak tady ho máte no.
Trenér Guru fóra Jméno Jiří Klub GC Čechie HI (HCP) 5,0 12.7.2020 #5 Revan řekl: Chtěl jsem napsat o sobě slohovou prací aka román. Tak tady ho máte no. Více... To přide časem...
Revan řekl: Chtěl jsem napsat o sobě slohovou prací aka román. Tak tady ho máte no. Více... To přide časem...
R Revan Člen fóra Jméno Zbyňa 12.7.2020 Autor vlákna #6 Jo snad to příjde stejně tak rychle jako se odnaučím pálit do šlajzu?
Dana Guru fóra Jméno Dana Klub Česká Lípa HI (HCP) 32,7 12.7.2020 #7 Revan řekl: Jo snad to příjde stejně tak rychle jako se odnaučím pálit do šlajzu? Více... Tak to asi moc nadějně nevypadá.
Revan řekl: Jo snad to příjde stejně tak rychle jako se odnaučím pálit do šlajzu? Více... Tak to asi moc nadějně nevypadá.
requo Guru fóra 19.jamka I♥19 Jméno Michal Přijmení Šatal Klub Hořehledy HI (HCP) +- 17 13.7.2020 #9 Revan řekl: Prej vás tu mám pozdravit. Tak zdravím teda ;-) Více... Vítej na Jamce. Pozdravit ale hlavně představit. Jmenuje se tato sekce PŘEDSTAVENÍ. Nikoli POZDRAVENÍ. Ať tak či tak, jsi vítán, ať se ti tu mezi námi líbí.
Revan řekl: Prej vás tu mám pozdravit. Tak zdravím teda ;-) Více... Vítej na Jamce. Pozdravit ale hlavně představit. Jmenuje se tato sekce PŘEDSTAVENÍ. Nikoli POZDRAVENÍ. Ať tak či tak, jsi vítán, ať se ti tu mezi námi líbí.